0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #420 -: Март 23, 2012, 16:42:21 pm »
Здравейте,

Вижте какво открих на сайта на клиниката. Освен, че са публикувани цените и на новите услуги в болницата, има и нови цени на старите услуги. И доколкото мога да преценя, те са в посока надолу :) Дано не греша, но така ми се струва.

http://ivf.bg/index.php/en/prices

« Последна редакция: Март 23, 2012, 16:47:14 pm от Lary75 »
« Отговор #421 -: Март 23, 2012, 17:09:35 pm »
Много са разширили спектъра на предлаганите услуги и изследвания. Това е страхотно!
*
« Отговор #422 -: Март 23, 2012, 18:35:50 pm »
miraxi, направи си тест в неделя, ще стискам палци да ти се сбъдне мечтата на този хубав празник!
*
« Отговор #423 -: Март 24, 2012, 09:59:16 am »
Мира,от нас също имаш стиснати палци!!! Даже 4 броя! :D :D
Момичета,ембриотрансфера  се добавя към ИКСИ или Инвитро процедурата или той се дължи само за замразени ембриони? не съм много на ясно ,а и нещо ми се губи като спомен?Но и според мен ,цените са променени надолу!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #424 -: Март 24, 2012, 14:44:06 pm »
Мира,от нас също имаш стиснати палци!!! Даже 4 броя! :D :D
Момичета,ембриотрансфера  се добавя към ИКСИ или Инвитро процедурата или той се дължи само за замразени ембриони? не съм много на ясно ,а и нещо ми се губи като спомен?Но и според мен ,цените са променени надолу!
Рачо,към процедурата прибавяш трансфера и пункцията!Общо цената е 3120лв.
Мира,стиснати палци и от мен! :D
« Отговор #425 -: Март 26, 2012, 09:42:06 am »
Момичета, пункцията ми е утре.  Много се притеснявам за броя и качеството на яйцеклетките, но така май с нищо не си помагам.  :? Ударете все пак едни палци, че без вас закъде съм  :grouphug:
*
« Отговор #426 -: Март 26, 2012, 09:52:13 am »
Ударете все пак едни палци

Това се подразбира, ще стискаме здраво. Ти само се успокой.   yahoo_17  :hug2:
*
« Отговор #427 -: Март 26, 2012, 10:36:10 am »
Туци, стиснати палци и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Днес сигурно ти е първият ден без инжекции от доста време насам - наслади му се :)

La vita è bella
*
« Отговор #428 -: Март 26, 2012, 10:37:28 am »
Туци, успех утре :goodluck:

Исках да споделя, че май цените са леко завишени или поне досега за ултразук плащахме 30лв.
В края на седмицата отивам за Заповедта от Фонда и ми е любопитно какви изследвания още ми предстоят преди започване на пдоцедурата. До момента сме пускали хормоните, ЯР, всичките там спермограми. По мои сметки ми остават цитонамазка и микробиология, СПИН, хепатит, не се сещам за друго. Ще съм Ви благодарна ако споделите от вашия опит.

Благодаря  :)
« Отговор #429 -: Март 26, 2012, 15:09:35 pm »
Благодаря ви, мили момичета!  :bighug:

niaaa, остават ти цитонамазка, ако предната ти е с изтекла давност, микробиолигия, вирусология и кръвна група. Преди началото на самата процедура се прави и ПКК и биохимия.  
« Последна редакция: Март 26, 2012, 15:33:38 pm от Туци »
*
« Отговор #430 -: Март 26, 2012, 15:55:46 pm »
Туци, успех утре! :goodluck:
*
« Отговор #431 -: Март 26, 2012, 16:27:13 pm »
Туци, благодаря за отговора  osi_9
*
« Отговор #432 -: Март 26, 2012, 23:51:40 pm »
И от мен успех, Туци!  :)

« Отговор #433 -: Март 27, 2012, 08:53:45 am »
Туци успех, хубави и много яйцеклетки  :goodluck:
Да, ултразука е с "прясна" актуализация: миналата седмица 30лв - тази 40лв :balk_600:
*
« Отговор #434 -: Март 27, 2012, 11:26:37 am »
А с Мира какво ли стана?  :ask:
« Отговор #435 -: Март 27, 2012, 13:35:02 pm »
Мили момичета и Рачо, благодаря ви за подкрепата  :bighug:

От осем фоликула д-р Владимиров извади 4 яйцеклетки, като за съжаление само една е годна за оплождане :(
Дано се оплоди!
Като разбра това, той страшно се натъжи. В този момент ми беше тежко, но ми се насълзиха очите, като видях как всичко и на него му минава през сърцето и колко е разочарован. Това много ме трогна и някакси ми дава сили. Каза ми, че шансовете са малки. Знам го, разбира се. Д-р Тачева също два пъти се качи да ни информира как се развиват нещата, всички бяха безкрайно мили и внимателни, но уви - май и този път няма да имаме късмет. Д-р Владимиров и екипът му направиха всичко по силите си и продължават да го правят, дано Господ е милостив към нас и все пак сбъдне нашата мечта.
Мъжът ми ме прегърна и каза:" През толкова трудности сме минали, няма да се оставим сега една яйцеклетка да ни съсипе". Почудих се да се смея ли или да ревна, като го каза, милият ми, и ревнах, естествено!  :)

*
« Отговор #436 -: Март 27, 2012, 13:44:46 pm »
Мила Туци,

Надявам се подкрепата, която получаваш от всички в този труден момент, да ти е от полза. Силно те прегръщам и тихичко се надявам на чудо - едничката яйцеклетка да стане чудесен ембрион и в последствие бебе...

Успех :hug2:

La vita è bella
« Отговор #437 -: Март 27, 2012, 13:49:15 pm »
tuci нали знаеш,че и сам войнът е войн,така че съм сигурна че след 9 месеца ще гушкаш едно страхотно бебе и тогава ще си спомниш това,което съм ти казала...прегръщам те силно и имай надежда....успех :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #438 -: Март 27, 2012, 13:58:24 pm »
Туци с теб съм, стискам палци за чудото
тихичко се надявам на чудо - едничката яйцеклетка да стане чудесен ембрион и в последствие бебе...
което да гушкаш...
 :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #439 -: Март 27, 2012, 14:18:25 pm »
Туци,няма място за отчаяние.Точно сега ви трябва ведър дух и оптимизъм.Искрено се надявам утре новините да са отлични.Никога не се знае как от една едниствена яйциклетка,няма да излязат едно или дори розови бебенца!! :lol:Молим се това де е резултата! :youwoman:
« Последна редакция: Март 27, 2012, 15:56:07 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]