0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #400 -: Март 20, 2012, 14:41:31 pm »
elena665:bighug: Колко спокойна и силна звучиш въпреки неуспеха - възхищавам ти се. Вместо ние да те успокояваме, ти успокояваш нас :)

corny, браво за чудесните новини, тези двечките дано са ти на късмет  yahoo_17

Честита прекрасна и дългочакана пролет. Дано и дългочаканите бебчета дойдат скоро във всеки дом  stork-boy stork-girl

La vita è bella
« Отговор #401 -: Март 20, 2012, 17:01:53 pm »
Ели, и аз много се радвам, че се запознахме вчера, но много съжалявам, че резултатът не е както се надявахме. Сигурна съм, че след срещата с д-р Владимиров ще вземеш решение за снежковците и подозирам, че може и по-рано да си ги прибереш  :wink: Благодаря ти за стиснатите палци  :bighug:
Честита пролет и от мен, мили момичета! Днес в друга темичка заваляха  :bfp:, дано и в нашата скоро се радваме на двете чертички  :grouphug:
*
« Отговор #402 -: Март 21, 2012, 09:01:23 am »
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ мили дами и ra4o!

За съжаление, няма да мога да ви зарадвам, теста е отрицателен,
Еееееее НЕ!не е истина просто!Докога таз черна статистика. Пролетта дойде, ама къде са  stork-boy.
elena665  :bighug:
corny много хубави новини. Сега да ги пазиш много и след 10 дни да ни  зарадваш с :bfp1: 

Днес в друга темичка заваляха  :bfp:, дано и в нашата скоро се радваме на двете чертички  :grouphug:
ДАНО Туци :crossfingers:
*
« Отговор #403 -: Март 21, 2012, 09:29:48 am »
За съжаление, няма да мога да ви зарадвам, теста е отрицателен,
Еееееее НЕ!не е истина просто!Докога таз черна статистика. Пролетта дойде, ама къде са  stork-boy.

И аз това се питам.  :ask:

Елена, съжалявам.  :bighug: Важното е, че не си загубила вярата си. Значи ще успееш.

Опти, ти говори ли вече с доктора?
« Последна редакция: Март 21, 2012, 09:33:55 am от Tedi B. »
*
« Отговор #404 -: Март 21, 2012, 10:26:14 am »
Опти, ти говори ли вече с доктора?
Не Tedi B, още не. Владимиров каза "след цикъл". Е да , ама аз още го чакам. Странното е че и ПМС няма. До сега винаги ми е бил като часовник. при предния опит ми дойде още в деня на теста. Уф  :dontknow: като не я чакаш "Лелката" пристига без да пита, като я чакаш - никаква я няма. 
*
« Отговор #405 -: Март 21, 2012, 11:09:41 am »
Да не излезе грешен отрицателният тест?!  osi_10
*
« Отговор #406 -: Март 21, 2012, 11:59:43 am »
Елена,много ,много съжалявам ,момиче!! :( сега говорете с доктора,почените,порадвайте се на ппролетта за да се заредите с нови сили. Все някога ще стане,нали всички го чакаме този момент! :)
честита пролет и от мен,девойки..Природата се преражда,време е и ние да се включим в този процес! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #407 -: Март 22, 2012, 08:05:44 am »
Природата се преражда,време е и ние да се включим в този процес! :wink:
време е ra4o, време. Ама и таз пролет я пропуснахме. Хайде дано вие отсрамите групичката, пък може "септември да бъде май"
« Отговор #408 -: Март 22, 2012, 13:05:49 pm »
Здравейте, момичета и Рачо, днес пак бях на преглед и си видях осемте фоликулчета  :ywoohoo: Чувствам се направо като баба Илийца - напъвам ли напъвам да изкарам още някой фоликул  :lol:
Пункцията ще е другата седмица по някое време.
Приятен и успешен ден от мен  :bighug:
*
« Отговор #409 -: Март 22, 2012, 13:10:38 pm »
Браво, Туци  :youwoman:

La vita è bella
*
« Отговор #410 -: Март 22, 2012, 14:59:22 pm »
Айде Туци,твоя ще е честта да стартираш серията +++ :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #411 -: Март 22, 2012, 16:48:38 pm »
А, не, Рачо, corny ще отпочне серията. И после като ни подкара..., няма да има спиране  :wink:

*
« Отговор #412 -: Март 22, 2012, 16:56:33 pm »
... или пък miraxi ... :) :crossfingers:

La vita è bella
« Отговор #413 -: Март 22, 2012, 16:59:39 pm »
Съвсем забравих за нея  :oops:
*
« Отговор #414 -: Март 22, 2012, 18:42:53 pm »
Съвсем забравих за нея  :oops:

От хормоните ще да е, тази силна стимулация...  :balk_600: Пожелавам ти хормоните да не те пускат още 9 месеца :crossfingers:

La vita è bella
« Отговор #415 -: Март 22, 2012, 18:49:15 pm »
Така е, Руми, направо ми се изпържи мозъкът  :lol:
Ако е рекъл Господ, ще имаме късмет. Благодаря ти за прекрасното пожелание  :hug2:
*
« Отговор #416 -: Март 22, 2012, 19:02:46 pm »
Ей, стига сте спорили кой, ами започвайте с положителните тестове, че така, както се помотвате, да не се наложи накрая аз да ви показвам как става.    :lol: :lol: :lol:
« Отговор #417 -: Март 22, 2012, 19:13:10 pm »
Ей, стига сте спорили кой, ами започвайте с положителните тестове, че така, както се помотвате, да не се наложи накрая аз да ви показвам как става.    :lol: :lol: :lol:
  :lol: :lol: :lol:
 :youwoman:
« Отговор #418 -: Март 23, 2012, 09:40:13 am »

Благодаря ви момичета , че ме мислите!
Всеки ден ви чета, но някакси не ми се пише!
Бях на 100% сигурна в успеха на OPTI и elena665 и сега ми е много тъжно, но вярвам че те няма да се откажат и ще се борят докрай.
Иначе при мен от 3 се размразиха и 3-те и си ги прибрах и тричките.
Искам да ви споделя нещо - през всичките години в опити съм имала една огромна мечта- на 25 март (Благовещение) да разбера че съм бременна.И ето ,че сега датата на теста ми е точно 25 март!!!Но проблема е ,че е неделя и няма работещи лаборатории.Мога да препишкам един тест, но съм се зарекла никога повече да не го правя т.к. имам горчив опит от преди 3 години с един отрицателен такъв тест и след три седмици кървене и мисли че нещо лошо се случва с мен чух за първи път думите "Бременна си",но само за две седмици и всичко свърши.Бях спряла лекарствата след отр.тест и в опит да забравя за него се бях втурнала да правя пролетно почистване...та така моята пръва бременност приключи в 8 седмица.
Много се отплеснах в писания.
Стискам палци за corny и Туци

*
« Отговор #419 -: Март 23, 2012, 15:57:48 pm »
Кръвен тест можеш да си направиш в Токуда дори и в неделя. :wink:
Стискам ти палци за Твоето Благовещение.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери