ОПТИ незнам какво да ти кажа ... Едва ли моите успокоителни думи и съжалявам биха те накарали да се почустваш по добре.
Някак си обаче трябва да намериш сили да преодолееш болката и да се заредиш отново с този прекрасен оптимизъм, който вдъхва надежда тука на всички ни. Почини си, помисли иди следващия месец и говори с доктора, дори и да не е съгласен /в което се съмнявам/ пусни всички възможни изследвания.. ти правила ли си генетични и имунологични? Мамка му, немога да се примиря и това е...!
Ще намерите решение ще видиш, някак си обаче трябва да намериш или да се заредиш с търпение.
Аз след много мисили и след намесата на съпруга ми, реших че ще правя тест в Понеделник, което се пада 11ти ден. Бях се залетяла да го правя днеска ама той ме разубеди. Някак си претръпнах вече, ако има начин въобще не бих го и пускала ама няма начин.
Момичета вижте какво слънце е изгряло днеска, пожелавам ви страхотен ден и много стиснати палчета на всички!
Честно казано Ели, в момента по-скоро изпитвам гняв, отколкото болка. Но ще ми мине.
А иначе, да правих генетични и имунологични през 2007, след аборт в 24г.с. При имунологичните всичко е ОК, при генитичните ми откриха
Вродена тромбофилия, което всъщност се оказа причина за аборта. Владимиров каза, че не е необходимо да пускам допълнителни изследвания. Но като се видим пак ще говорим по въпроса. Все си мисля, че пропускаме нещо.
Друго което се замислих, е че референтните стойност на Цибалаб са различни от това, което ти ми писа през декември. А именно на листа пише/преписвам дусловно/:
total Бета ЧХГ 2,36 mU/ml Референтни стойности - Ж: пременопаузални небрем.<1, постменоп.<7; М:<2 Върви ги разбери.
На всички благодаря за съпричастността. Желая ви много късмет и знам, че скоро тк ще завалят
. Обещавам да се включа на по-късен етап.
Прекрасна вечер на всички.