0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #380 -: Март 17, 2012, 12:16:16 pm »
OPTI, много ,много съжалявам за резултата. :( :( все се надявах тези ПМС, да са правилните... :bighug: Не знам какво да кажа друго,а и не знам дали трябва!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #381 -: Март 17, 2012, 13:15:05 pm »
Жалко е, че тук е толкова тъжно... А навън е такъв прекрасен, слънчев ден...  :garden:
*
« Отговор #382 -: Март 17, 2012, 17:33:06 pm »
OPTI, много съжалявам, мила, но горе главата. Явно твоят път за бебче не е свършил. За съжаление тази борба си е едно голямо изпитание и аз уж съм си перде и знам, че може да стане, но може и да не стане и пак при неуспех се сдухвам..Хич не е лесна таз борба, но вярвам, че това е пътя и мнението ми напълно съвпада с това на dolcenera
...nezavisimo ot na4ina,6tom iskame da sme mami,6te namerim pravilniat na4in...nai-vajnoto e da ne se otkazvameot me4tite si...

Изпращам ви прегръдки и целувки на всички  :bighug:
« Отговор #383 -: Март 17, 2012, 17:37:33 pm »
OPTI,съжалявам мила,каквото и да кажем няма да е достатъчно,но ние сме силни момичета и ще продължаваме да се борим за нашите малки :bori_016: :bori_002:съкровища.Почини си малко и снови сили напред. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #384 -: Март 17, 2012, 19:11:48 pm »
Ох, OPTI, мила, изобщо не очаквах да чуя такива новини от теб! Направо започвам да се обезсърчавам  :x
Като гледах вчера колко бременни имаше в клиниката, просто се чудя защо не драсват тук по някой ред, че да ни светне малко пред очите! Тук само няколко девойки + Рачо си списваме темичката, ама направо все едно в кръг се въртим! И все лоши новини  :( 
Ей момичета, недейте така де... я малко по позитивно...
Аз примирно съм щаслива майка на една малка принцеса, която е вече на 2 години благодарение на доктор Владимиров.. сега се борим за второ хлапе и вярвам че ще успеем :D
Нали знаете, че вярата е половината от упеха :)
*
« Отговор #385 -: Март 17, 2012, 19:21:00 pm »
ОПТИ незнам какво да ти кажа :(... Едва ли моите успокоителни думи и съжалявам биха те накарали да се почустваш по добре.
Някак си обаче трябва да намериш сили да преодолееш болката и да се заредиш отново с този прекрасен оптимизъм, който вдъхва надежда тука на всички ни. Почини си, помисли иди следващия месец и говори с доктора, дори и да не е съгласен /в което се съмнявам/ пусни всички възможни изследвания.. ти правила ли си генетични и имунологични? Мамка му, немога да се примиря и това е...!
Ще намерите решение ще видиш, някак си обаче трябва да намериш или да се заредиш с търпение.
Аз след много мисили и след намесата на съпруга ми, реших че ще правя тест в Понеделник, което се пада 11ти ден. Бях се залетяла да го правя днеска ама той ме разубеди. Някак си претръпнах вече, ако има начин въобще не бих го и пускала ама няма начин.
Момичета вижте какво слънце е изгряло днеска, пожелавам ви страхотен ден и много стиснати палчета на всички!
Честно казано Ели, в момента по-скоро изпитвам гняв, отколкото болка. Но ще ми мине.
А иначе, да правих генетични и имунологични през 2007, след аборт в 24г.с. При имунологичните всичко е ОК, при генитичните ми откриха Вродена тромбофилия, което всъщност се оказа причина за аборта. Владимиров каза, че не е необходимо да пускам допълнителни изследвания. Но като се видим пак ще говорим по въпроса. Все си мисля, че пропускаме нещо.
Друго което се замислих, е че референтните стойност на Цибалаб са различни от това, което ти ми писа през декември. А именно на листа пише/преписвам дусловно/: total Бета ЧХГ 2,36 mU/ml Референтни стойности - Ж: пременопаузални небрем.<1, постменоп.<7; М:<2 Върви ги разбери.
 На всички благодаря за съпричастността. Желая ви много късмет и знам, че скоро тк ще завалят  :bfp:. Обещавам да се включа на по-късен етап.
Прекрасна вечер на всички.
« Отговор #386 -: Март 17, 2012, 23:02:27 pm »
Опти, съжалявам много и  силно те прегръщам мила  :bighug:, а на теб Елена ти желая успех дано ти обърнеш нещата в правилна посока  :bfp:
« Отговор #387 -: Март 18, 2012, 13:49:49 pm »
mila OPTI,otkrivaneto na pri4inata e edna stupka napred kum yspeha,vsiako zlo za dobro...6te vidi6 4e vsi4ko 6te e nared...                                         ELENA ..mila ytre e tvoiat den..zaradvai ni pone ti...6te 4akame hubavi novini-yspeh..............................................................................(momi4eta,niakoi moje li da mi kaje kak da se spravia s tozi kredor.ili ne funkzionira ili az sum mnogo zle...napravo me e sram kato pi6a na latinica i kato znam kak trudno se 4ete)do skoro
*
« Отговор #388 -: Март 18, 2012, 20:13:43 pm »
elena665, успех утре! Ти вече се опита да внесеш доза оптимизъм в темата, сега е време да поставиш началото на поредица положителни тестове.  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #389 -: Март 18, 2012, 20:26:27 pm »
elena665, и аз ти пожелавам утре късметът да е на твоя страна  :goodluck:
Дано утре поставиш едно хубаво начало на пролетните  :bfp:
« Отговор #390 -: Март 18, 2012, 21:15:36 pm »
Благодаря ви момичета! И аз много се надявам, като имам резултата и когато мога да пиша веднага ще дам отчет..
Аз да си призная направих една глупост :oops:, направих уринарен и естесвено показа отрицателен, и малко се смачках,хем знам че не бива и пак..
« Отговор #391 -: Март 18, 2012, 22:49:52 pm »
elena665,успех утре и от мен,дано ни зарадваш с  :bfp: резултат.Не обръщай внимание на този резултат,сама знаеш това.Само бъди спокойна.УСПЕХ  имаш моите стиснати палци и няма да ги пускам  osi_9.
*
« Отговор #392 -: Март 19, 2012, 08:20:21 am »
elena665, :goodluck:
*
« Отговор #393 -: Март 19, 2012, 10:18:44 am »
И аз стискам палци, elena665  :goodluck:

La vita è bella
*
« Отговор #394 -: Март 19, 2012, 18:57:23 pm »
rumyanau, с теб какво става? Излязоха ли резултатите от изследванията?
На мен в понеделник ще ми е трансфера. Малко ми е притеснено, тъй като имаме само 2 ембриончета и не се знае дали ще се размразят успешно, но каквото такова..

corny, и за теб стискаме палци днес :)
При мен нищо ново - звънях и днес за резултати и още не са готови, май ще пропуснем и този цикъл. Така или иначе ще ходя до клиниката, ще повдигна пак въпроса...

La vita è bella
*
« Отговор #395 -: Март 19, 2012, 19:31:35 pm »
От мен добри новини днес - и двете ембриончета се размразиха и ми ги върнаха :) Много съм щастлива!
Дано и elena665 ни зарадва!
« Отговор #396 -: Март 19, 2012, 19:43:16 pm »
Браво, corny, съвсем изключих, че днес ти е трансферът  :)
Момичето, с което ме видя, че говорех, е моя състудентка. Така се шашнах, че я виждам в клиниката, че направо загубих ума и дума. Та и не успях като хората да ти пожелая успех. Но ето че и въпреки това нещата са се случили както трябва.  :)
« Отговор #397 -: Март 20, 2012, 10:19:10 am »
честита пролет мили момичета пожелавам ви щъркелите да кацнат до всяка една от нас stork-boy
corni как няма да се размръзнат,като на пъпи пролетта сега ще си  седят на топличко цели 9месеца...успех всичко да е ок.
elena665 чакаме да ни зарадваш с хубави новини послучай първа пролет :wink:
успех на всички момичета... :bighug:
*
« Отговор #398 -: Март 20, 2012, 10:39:39 am »
corny, честито! Сега да пазиш бебоците още 9 месеца, никакво пускане  :wink:

Честита пролет и от мен!  :balk_16:Хайде щъркелите вече да идват с бебета за всички!   stork-boy   stork-girl
« Отговор #399 -: Март 20, 2012, 13:54:50 pm »
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ момичета :D желая ви много здраве, късмет и усмивки!
За съжаление, няма да мога да ви зарадвам, теста е отрицателен, не успях да пиша още вчера защото разбрах резултата чак в 16.30, а след това бях доста заета. Имаме още две замразени ембриончета и ще пробваме с тях. Доктора каза да се появя между 3-5 ден на цикъла да говорим. Аз обаче съм с нагласата да почивам до септември и тогава да пробваме пак. Ще видим обаче, какви мисли ще ми дойдат след прегледа и разговора с него.
ТУЦИ, радвам се че се запознахме вчера, пожелавам ти много късмет и дано всичко накрая да приключи с щаслив финал. На всички вас в очакване и в процедури стискам много палци!
И не унивайте.. вярата е половината от успеха!