0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #280 -: Март 02, 2012, 13:32:10 pm »
Туци, от това което съм чела по въпроса за инхибина се счита, че трябва да е над 45. Твоят е близо до тази стойност. Моят инхибин също беше с такава стойност, а пък на стимулациите реагирах доста добре. АМХ все пак ти е в референтните граници.  Дано да е успешна стимулацията и да се похвалиш скоро с  :bfp:
« Последна редакция: Март 02, 2012, 13:37:50 pm от Chitanka »
« Отговор #281 -: Март 02, 2012, 13:38:28 pm »
Искам да попитам за ЗЕТ от кои ден започва да се приема Естрофем?
Преди два дни бях на преглед при д-р Димитрова на 4-ти ден от цикъла , но тя не каза нищо,а и аз забравих да попитам......
« Отговор #282 -: Март 02, 2012, 14:05:23 pm »
милият! Ще му спирам бирата май  :lol:
:blob10: :blob10: :balk_602:
*
« Отговор #283 -: Март 02, 2012, 15:21:15 pm »
А аз от нетърпение пак се вкарах в някакви филми. Моля за вашия коментар на следното:
Днес ми е 6 ден от трансфера. И тъй като се чудя какво да правя, реших да си пусна ЧХГ тест (знам, че е супер рано, ама сърце юнашко не трае :)). Резултатът е 3.74, но при референтни стойности на лабораторията 0-1, а не 0-5, както е при повечето лаборатории. И сега не знам как да тълкувам резултата. Но, което е по-странното, уринният тест ми отчете 1 мнооого бледа втора чертичка, т.е. нивото на ЧХГ трябва да е по-високо от тези 3.74. Някой може ли да коментира? :oops:
« Последна редакция: Март 02, 2012, 15:22:54 pm от Lary75 »
*
« Отговор #284 -: Март 02, 2012, 15:28:07 pm »
Има вероятност да си бременна  :D  :crossfingers:,има вероятност и да е остатък от Прегнила  :(.След като вече си се вкарала във филма :wink:  с пускането на ЧХГта,повтори го след 2 дни  :crossfingers:
*
« Отговор #285 -: Март 02, 2012, 15:29:15 pm »
Повтори след два дни.
ЧХГ в кръвта и урината има различна концентрация.
Вероятността да си бременна е голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяма. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #286 -: Март 02, 2012, 15:35:13 pm »
Има вероятност да си бременна  :D  :crossfingers:,има вероятност и да е остатък от Прегнила  :(.След като вече си се вкарала във филма :wink:  с пускането на ЧХГта,повтори го след 2 дни  :crossfingers:

Мерси за отговора. И аз си мислех, че може да е от Прегнила :(
White, благодаря за надеждата.:)
« Последна редакция: Март 02, 2012, 15:37:53 pm от Lary75 »
*
« Отговор #287 -: Март 02, 2012, 16:37:06 pm »
Искам да попитам за ЗЕТ от кои ден започва да се приема Естрофем?
Преди два дни бях на преглед при д-р Димитрова на 4-ти ден от цикъла , но тя не каза нищо,а и аз забравих да попитам......
miraxi  не мога да ти дам адекватен отговор, защото не съм наясно, но явно Естрофем не изписват на всички. Аз също се подготвям за ЗЕТ, но Естрофем не ми е изписван, а вече съм на финала. Утре съм на последен преглед при Владимиров и ще определим дата за трансфер.
« Отговор #288 -: Март 02, 2012, 16:49:33 pm »
xaxaxaxxa :D леле момичета немога да спра да се смея,колко сте положително настроени и много ме радвате....направо кипите от енергия,дали баба Марта така ви повлия незнам...желая ви много късмет и все така да сте лъчезарни и позитивно настроени OPTI,TUCI  :crossfingers: :crossfingers: късмет момичета с вас сме!!!
« Отговор #289 -: Март 02, 2012, 17:50:26 pm »
Lary, след два дни също може да се повлияе резултатът от прегнила. Кръвният се пуска поне 10 дни след поставяне на прегнил, така че по-добре изчакай. От сърце ти желая резултатът да е реално положителен.:crossfingers:

My first, my last, my everything!
*
« Отговор #290 -: Март 02, 2012, 18:10:23 pm »
Момичета и Рачо, аз пак съм на старта :)Днес бях на преглед при д-р Димитрова, другата седмица пак и така.
Притеснявам се, че ако опитът ни не е успешен и ФСХ се покачи, няма да мога да пусна документи към фонда.
Туци, а защо не си пуснеш документите към фонда, то и без това толкова се проточва одобрението?
Lary75, ти верно си от най-нетърпеливите  :) То кофтито е, че дори и да си пуснеш ранен тест, пак ще се чудиш дали е верен или не, така че май няма много смисъл. Стискам ти палци и имам добро предчувствие за теб  :bighug:
miraxi , обади се и питай за хапчетата. На мен не са ми изписвали нито предния месец, нито сега.
*
« Отговор #291 -: Март 02, 2012, 18:17:27 pm »
Момичета и Рачо, аз пак съм на старта :)Днес бях на преглед при д-р Димитрова, другата седмица пак и така.
corny   :goodluck: :crossfingers:
« Отговор #292 -: Март 02, 2012, 18:41:49 pm »
[miraxi  не мога да ти дам адекватен отговор, защото не съм наясно, но явно Естрофем не изписват на всички. Аз също се подготвям за ЗЕТ, но Естрофем не ми е изписван, а вече съм на финала. Утре съм на последен преглед при Владимиров и ще определим дата за трансфер.
Благодаря за отговора!
Във вторник отново съм на преглед и тогава ще стане ясно.Пък може и лигавицата ми да е добре и затова да не ми го изписаха сега , а по-късно!
OPTIти колко прегледа имаше при подготовката за ЗЕТ, т.е. преди трансфера?
*
« Отговор #293 -: Март 02, 2012, 19:32:52 pm »
OPTIти колко прегледа имаше при подготовката за ЗЕТ, т.е. преди трансфера?
Три прегледа при Димитрова: 1-ви - 3-5 ден от МЦ ( УЗ + вирусология)
                   2-ри-  9ти ден от МЦ ( УЗ /фоликул 13,5мм/ + микробиология)
                   3-ти - 12ти ден от МЦ (фоликул 17,5мм)
Утре( 14ти ден от МЦ) съм на преглед при Владимиров. Димитрова каза, че док ще назначи дата за ЕТ.
като се прибера ще пиша как е минало и какво е казал доки.
*
« Отговор #294 -: Март 02, 2012, 20:47:11 pm »
Barklet, Corny, мерси за пожеланията. След като изчетох целия нет и стигнах до извода, че така или иначе не може да се даде точен и еднозначен отговор на въпросите ми, най-после мирясах  :lol:
Стискам силно палци това да е твоят опит. Успех :)
« Отговор #295 -: Март 02, 2012, 20:53:06 pm »
Това за откриването на болницата е много хубава новина. А някой да знае какво ще се "предлага" в нея? Аз чух мед. сестри да си говорят за някаква по-голяма операционна зала, което ме навежда на мисълта за оперативна гинекология (както и си пише на сайта на клиниката). Преди си мислех, че може докторът да прави и родилно отделение в болницата, но една от сестрите преди време ми каза, че май няма, тъй като изискванията за това са много големи.
Здравейте, Честита Баба Марта и от мен :)
аз бях при Владимиров миналата седмица и той ми каза, че март месец мога да си направя лапароскопията при тях. Това е една от "предлаганите услуги". честно казано много се зарадвах, защото му имам доверие и това за мен е най-добрия избор.
« Отговор #296 -: Март 03, 2012, 09:15:40 am »
Теди, ти днес празнуваш ли имен ден?  :wink:
*
« Отговор #297 -: Март 03, 2012, 09:18:01 am »
Lary75, ано наистина се окаже бременност! yahoo_17

OPTI, corny , успех, момичета! Скоро да дундуркате бебета!  :stroller:

И честит трети март на всички!

Туци, да, имам такъв днес.  :oops:
*
« Отговор #298 -: Март 03, 2012, 09:31:09 am »
Честит  3ти март,момичета!! Честит имен ден на Теди! Успех на всички през този прекрасен,пролетен месец!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #299 -: Март 03, 2012, 09:33:26 am »
Реших първо да попитам, за да съм сигурна, че никът ти не означава teddy bear, примерно (нали преди и картинката ти беше един плюшко)  :)
А сега - честит имен ден, Теди!  :bighug: :balk_7: От все сърце ти пожелавам да си жива и здрава и в най-скоро време да станеш много обичана и щастлива мама! Ще изпием вкъщи по едно вино за твое здраве  :wink:
Lary75, дано ЧХГ-то продължи да нараства, стискам палци!
OPTI, успех и от мен!  :goodluck:
corny, не можем да подадем документи по фонда с две инсеминации и едно ИКСИ. Едва след това ИКСИ ще можем, евентуално  :oops:
Момичета, честит трети март и от мен!  2bg