Здравейте момичета!
Вчера ми беше дипломирането от 15 часа. Сутринта ми изтече сериозно количество между краката докато пусках прахосмукачка...(Чак ми се намокри и полата )
.Звъннах на моята гинеколожка и тя каза да отида в близка болница да направят проба на изтеклото Отивам аз в окръжна болница - прегледаха ме вагинално -шийка съхранена, нищо не тече. Прегледаха ме и с ехограф - също не видяха проблем, но казаха,че не са сигурни какво е и искат да ме наблюдават. Обясних им, че ми предстои дипломиране и че искам да отида и те ме пуснаха, но казаха "Взимаш дипломата и те чакаме"...Бяха в добро настроение,поздравиха ме и така...Е,отидох - беше много хубаво и тържествено -тоги,химн, снимки, гордост за мама и тати, ама на мен си ми беше едно свито от това, което ми предстои. Свърши към 7 часа и оттам в болницата. Добре, че беше друга лекарка, дежурна през нощта. Аз бях с багажа готова, но и казах, че не съм имала болки, нито ново изтичане и тя реши да ме прегледа - беше много внимателна, страхотна. Пусна му едни тонове на бебчо, направи и доплер и каза " Водите да в норма, ако бяха тръгнали да изтичат, нямаше да спрат." Тоновете били прекрасни, бебо е добре. Каза, че не вижда причина да ме задържа, но да се самонаблюдавам и да си пусна влагалищен секрет в понеделник.Но шпа 3 пъти по две поне за една седмица и да продължа с Магнерота.
Е, много ми стана хубаво, че съм си вкъщи, че с малкия днес сме на рожден ден и че другото бебе също е наред.
Иначе впечатленията ми от Окръжна болница са много добри - внимателни лекари ( и двата пъти ме прегледаха обстойно със записи, ехограф и не са ми взели нищо ) Отделението е чисто ново...Въобще ме накараха да се замисля