Не мисля че наддадените килограми са критерий за наличието на диабет.
Да, и аз бях по случайност на кафе с една приятелка която се оказа че с 2рата си бременност е имала гест. диабет, а е качила 9 кг за цялата бременност. А с 1вата си бременност е нямала...
и едва не повърнах на няколко пъти ми идва до горе и после през един час ми взеха още 2 пъти кръв и то от вената направо ми бяха насинени двете ръце
Ох и аз така, падна ми списанието и като се наведох да го вдигна почти върнах "поръчката" ама стойчески я задържах...И на мен така и 2те ръце са ми надупчени
Иначе много се радвам, е всичко е ок с тоновете
Аз пак ти пожелавам успех, че ти всеки момент можеш да тръгнеш към болницата
Много се радвам, че днешната гадост приключи, дано и резултата ми е хубав...Утре вечер ще разбера, сега и за това много се притеснявам, дано всичко е наред
Ама да ви кажа честно, такива 3 няма да мога да изпия на 100%
elle22 не мога да повярвам, че си припаднала
Горкичката..Ама то нормално след тая гадост
Голямо преживяване е било, представям си жената върху която си се строполила в какъв шок е била - себе си да пази или бременната дето пада върху нея
Аз мисля да си сменям лекаря момичета, нещо нямам много добро предчувствие...Дано не е късно, ама имам като шесто чувство, че това не е моя лекар, нито болницата в която той изражда...Записах си час при друг следващата седмица, пък ще видим какво ще стане...