Моят преглед в събота при д-р Сигридов завърши неочаквано. Правих тест за преждевременно раждане и е положителен, в 1-ва степен. Сега съм на инжекции за дробчетата и антибиотик за 2 дни и 5 дни на индометацин. Много забавно
Оставам в София. Тъй като последната инжекция ще е вечерта мъжа ми утре ще се прибере в Бургас, а аз ще съм при приятел, при който сме отседнали, като гледам аз ще съм тук до раждането. Малко ми стана кофти, че не бях подготвена още в началото на февруари да остана в София. Мислех да е началото на март. А сега се надявам да успея да ги удържа бебетата до началото на март. Просто анатомията ми е такава. Докторът каза, че трудно бих износила бебе над 3,200кг, а моите са сега сумарно 2,9кг. Поне се развиват добре, като при едноплодна бременност, изхранвам си ги и т.н. Момиченцето е 1,4кг, а момченцето 1,5кг.
Поне всичко ми е накупено и съм спокойна, беше ме хванала някаква параноя миналата седмица и прах дрешки. Какво нещо е интуицията
Каквото има да се до-оправя ще го стори мъжа ми, разчитам на него без проблем.
Следващият ми преглед е след 2 седмици, на 18-ти и се надявам още да съм 3 в 1.
Сега си почивам, докато мъжа ми готви, че да имам какво да ям 2 седмици, а иначе никак не ме блазни да влизам в болница. Ако нещо стане непредвидено - Майчин дом ми е на близо.