0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #420 -: Януари 06, 2012, 17:56:40 pm »
Да ви кажа момичета, засега няма признаци за раждане ама да видим де :)
Цитат
Нищо де, аз да ти пожелая за всеки случай успех и една невероятна среща с бебо  :wink: :wink: :wink:

« Отговор #421 -: Януари 06, 2012, 20:33:21 pm »
Еха какво страхотно начало на 2012 :ballons: за мама Мишле и мама Криси да са живи и здрави рожбите им :) :bori_005: :bori_015:.А на мамите бързо възтановяване и скорошно завръщане в къщи .:welcome_1:

« Отговор #422 -: Януари 06, 2012, 23:25:57 pm »
Благодаря на всички за милите пожелания. Ние с бебка сме добре, гушкаме се вече и се опитваме да се слагаме на гърда. Секциото ми мина по-леко от колкото аз очаквах. Пожелавам на всички ви радостта която изпитвам да ви споходи съвсем скоро.
Честит син на Мишлето, да е здрав, умен и да има прекрасно детство.
Васи, твой ред :)
« Отговор #423 -: Януари 06, 2012, 23:51:47 pm »
Krisi,честито,мила да ти е жива и здрава рожбичката и дано засуче,защото е много хубаво да си я кърмиш.Ти къде роди,че събирам отзиви още отсега:))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #424 -: Януари 06, 2012, 23:54:12 pm »
Krisi,честито,мила да ти е жива и здрава рожбичката и дано засуче,защото е много хубаво да си я кърмиш.Ти къде роди,че събирам отзиви още отсега:))
Родих в клиника Щерев, препоръчвам ти я горещо
« Отговор #425 -: Януари 07, 2012, 17:17:42 pm »
Честита радост на Мишлето и Криси!
« Отговор #426 -: Януари 07, 2012, 20:49:36 pm »
Момичета,кога започнаха да ви порастват коремчетата?Аз не съм качила засега нито килограм,но корема ми е много подут.Вчера една колежка ме гледаше втренчено и каза,ти си бременна нали.Хич не ми стана приятно,защото тя е гадна и злобна,а аз не исках да казвам засега на чужди хора,мислех направо като си дойда от почивката на 20 февруари да ме  видят с коремче.Обаче явно вече ми личи.Мисля си не е ли много рано,защото при първата ми бременност си носих дънките до началото на 5 месец.Отдавам сегашното положение  на стимулацията,още по време на нея корема ми беше подут.Моля споделете при вас кога пролича,само аз ли съм с такъв тумбак в 10 седмица :oops:
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #427 -: Януари 07, 2012, 21:01:37 pm »
На мен ми пролича чак в 20г.с. Явно всичко е индивидуално :).
« Отговор #428 -: Януари 07, 2012, 21:05:24 pm »
Гери,ти нормално ли забременя и коя по ред е бременността ти?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #429 -: Януари 07, 2012, 21:11:18 pm »
Не, Теди, забременях след ИКСИ и ми е първа бременност това. Аз с такова нетърпение чаках да ми проличи :wink:... Радвай се на бременността си и не обръщай внимание на недобронамерени хора.
« Отговор #430 -: Януари 07, 2012, 21:17:56 pm »
Толкова съм чакала и искала това малко бобче,че не ми пука ,ако ще корема ми да се влачи по земята(предвид ръста ми от 1.60:))))))Просто исках още малко да го опазя от негативна енергия и да не ме зяпат в корема поне до 3-я месец,ама днес си вързах червен конец против уроки:)
А ти на втората си бременност ще видиш за какво ти говоря:)
*
« Отговор #431 -: Януари 07, 2012, 21:51:38 pm »
Теди,аз съм с близнаци и преди две седмици изведнъж ми изскочи коремчето т.е 13 г.с. преди това само беше едно позакръглено ,но сега направо си е напред и то само за една седмица нарастна доста..Аз съм притеснена в интерес на истината от този бърз темп,че и аз не съм от най стройните  :)
« Отговор #432 -: Януари 07, 2012, 22:02:41 pm »
Алана,при теб си е съвсем нормално ,мила все пак си с двечки:)Онзи ден на видеозона бебо си отговаряше на седмиците в които съм .Просто не знам откъде е този корем.Не ям почти нищо,но не ходя и до тоалетната много редовно :oops:
*
« Отговор #433 -: Януари 07, 2012, 22:14:43 pm »
Миличка ,следях постовете ти и по време на опитите ти и сега :)
Само исках да ти кажа,че съм бременна за първи път,нямах нио гадене,нито ходя често до тоалетна,но още в средата на 3-ти месец,корема ми лъсна напред  :lol: после поспря замалко и преди седмица пак нарастна значително :)

Игнорирай недобросъвестните хора :) Лека бременност

И да добавя , много се радвам,че най-накрая се записвам в темичката :)
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 22:21:10 pm от jolie16 »

« Отговор #434 -: Януари 07, 2012, 22:19:19 pm »
Направо като ви чета и ви завиждам . :oops:
Имам всичко негативни симптоми и , въпреки че вече съм в 18 г.с гаденето не минава , макар и да намаля . Качих и 12 кг ,макар че това не ме вълнува много , защото после ще ги сваля .
« Отговор #435 -: Януари 07, 2012, 22:26:56 pm »
Джолииии,много се радвам ,че си бременна мила!Честито,в коя семица си ,дай си дата на термина ,за да запише Ваци,ако не е отищла да ражда де,че тя е чело на списъка:)
Дидомира,това с повръщането е ужасно,но ще спре абсолютно внезапно,ще видиш.Аз бях така първия пър,сега съм "пушка",нито веднъж не съм повръщала,даже за традицията:)
А за килограмите,множко са ти и то не за друго,а защотото ако се наложи да си секцио възстановяването е по тежко,ако си качила много,от опит ти го казвам :oops:
« Отговор #436 -: Януари 08, 2012, 01:36:07 am »
Чудесен старт на годината.
Да са живи и здрави мамите и техните бебенца :) да си носят само радост едини на други.
Теди не се притеснявай, на мен ми личи още от 9-10г.с., но аз и преди си имах коремче.
Странното сега е, че имам вече от една седмица линия, което стига почти до под бюста, още е бледо розова към червено, но е там.
Освен това от 2дена имам адски болки. пия папаверин и магнезии, но не помага отпуска ме само за около час и не знам какво да правя. звънях на док, но невдига... пртеснява ме това, че ми изписана на ЖК магнезии който нали е за контракции... а не ми минава...
« Отговор #437 -: Януари 08, 2012, 10:50:26 am »
Яна,ако болките са наистина адски,не чайкай!Веднага намери лекарска помощ,щом лекарствата не ти помагат.Дотогава лежи и почивай изобщо не се натоварвай.Не се притеснявай да звъниш ма лекаря си докато ти вдигне ,напиши му СМС,все пак не му звъниш за глупости!
« Отговор #438 -: Януари 08, 2012, 11:22:44 am »
И при мен болките са проблем. Понякога папаверина и индометацина, докато подействат е кошмарно. Аз издържам на болка, но д-р Сигридов ми каза, да не я търпя, че после се почват едни контракции...

Иначе на мен още във 2-рия месец ми пролича, имах едно малко коремче (досега съм нямала корем), но ме бъзикаха, че повечето момичета имали по-големи кореми от мен. По-сериозно като големина коремче имам от 4-ти месец. Сега обиколката ми е +23см или 83см на талията. Коремчето ми не е нито малко, нито много голямо. Другите месеци ще видя как ще се развият нещата :)
*
« Отговор #439 -: Януари 08, 2012, 20:36:38 pm »
jolie16 добре дошла миличка :) успешна бременност до финала :)
TEDI_81 аз зададох същия въпрос някъде в твоите седмици :) на мен ми пролича някъде към 18та-19та седмица (1ва бременност и по естествен начин съм забременяла)...изведнъж корема ми изкочи, а сега вече дори якетата не ми се закопчават...поне тука е 18 градуса вече и скоро няма да ми трябват...иначе и аз много се пазя от "лоши" погледи, да не говорим, че и много наши приятели дори незнаят че съм бременна. Като не съм в БГ и няма как да ме видят ;) Ама скоро ще кажем, че не върви и да им кажем като родя чак живот и здраве....
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 20:40:31 pm от Krisi88 »