Мишле,незнам дали мога да удържа още и колко ?
Нямам си и на идея .Ако се случи раждане в близките дни дали всичко с бебчетата ще е наред.?Това ме притеснява най-много.
Ужасно много ме мъчат киселините последните 10-тина дни ,Талцида си го хапвам като бонбонки вече но облекчение няма ,преди малко и газ. вода пих ,хич не ми се нрави но викам да не е само Талцид ,че май не е добре да хрупам много от него.Обливат ме топли и студени вълни,носа ми се запушва от време на време,корема ми почти постоянно е на камък ,а да се обърна от ляво на дясно или обратно ,става с доста усилия .
Не съм си и помисляла че към края ще е толкова тежкко .Утре съм на запис на тонове ,ще имам и мануален преглед да види док. дали имам разкритие ,изгладена ли е шийката и ще видим какво предстои.
Ако сега ме пита направо съм готова за секцио в близките 2-3 дни ,но не съм егоист все пак по -важни са бебчетата ,а не моето удобство ,но едвам дишам вече ,а хранопровода ми гори ,сигурно и заради това се и потя .
Успокоявам се само от факта че бебчетата си ме риткат ,не спират значи всичко е ок с тях .Дано,дано ,дано!
Оплаках ви се ,но не ми олекна особенно .Дано не съм ви натоварила с моите болежки.
Гальонди ,пиши как мина прегледа ? Мисля те .