Благодаря ви на всички за отговорите
Просто помня, че съм чела, че някои момичета пропускали 1вия БХС и направо на 2рия отивали и за това ми стана интересно...
Яна_86 ако е между 18-20 г.с аз съм го изпуснала вече, но лекаря ми не ме е пращал...Ще видим..на 2ра ФМ съм в 22 г.с., евентуално мисля че ще е тогава, ако правя въобще 2ро БХС
blue_skyМерси много, аз въобще незнаех какви са нормите, само прочетох че под 1:250 е проблемно.. Ох само по изследвания ходим, днес пак бях да давам кръв, дано хемоглобина и желязото са се вдигнали малко след 3 седмици хапчета
коала От мен успех за раждането, тя твоята госпожица е голяма вече, готова е да излиза
Стискам силно палци
Мишле_82 аз по никакъв начин не мога да ти помогна, но направо изтръпнах като ти прочетох поста...представям си какво ти е и как сигурно подскачаш при всяко мърдане на бебето...Дано някоя от момичетата да успее да ти помогне
От мен много успехи и скоро да ни се похвалиш
TEDI_81 На мен ми пуснаха всички изследвания в 7 г.с., пълна кръвна картина, спин, хепатит, сифилис, имунитет за рубеола и токсоплазма и май това беше...А пълна кръвна картина си пускам аз сама всеки месец
Въпреки,че се мазах всеки ден с олиото на Джонсън явно не е било достатъчно и започна много да ме сърби корема и гърдите (което е признак за суха кожа и следователно бъдещи стрии), за това днес реших да пренебрегна вярванията си за кремовете против стрии и си купих един на LIERAC
Сега ще видим какво ще стане, прочетох, че се маже 8 седмици и по 2 пъти на ден а след това по 1... т.е целия "магически сеанс" срещу стрии ще ми коства още поне 4-5 такива ботилчици по 25 евро
П.С От както усетих бебето в събота, не съм я усещала пак, при вас така ли беше в началото? Вчеря я видяхме и си е добре, само дето спи май по цял ден