blue_sky ами гинеколога ми каза, че "това не бил висок холестерол", това че бил малко над нормата не било проблем и не съм искала да знам какво било висок холестерол. Просто аз сама не мога да разбера от какво може да се качва, защото нищо не се е променило в режима ми на хранене от преди и сега освен меда и преди ядох страшно много от най-мазното кисело мляко (направо сметана, просто във Франция имат над 5-6 вида млечни продукти които наподобяват кисело мляко, но не са точно и няма превод) и сега преминах на по-леко, защото прочетох, че маслеността на животинските продукти е едно от най-опасните неща за холестерола. Даже започнах да преварявам и цедя маслото и вече го ям "без" холестерола в него... И за това ви писах, защото не мога да разбера от какво може да е
(преди като пуших и пих ми беше двойно по-нисък
) Сега не съм яла високомаслени продукти от месец и половина и ще видим дали ще се отрази, ама сега като видях че съм изяла към 4кг мед за 4 месеца - лошо ми стана....
Аз все си преливах от големия буркан в по-малък и сега като видях, че от големия нищо не останало се замислих да не е от това...
jolie16 Честити розови гащи
Добре дошла в клуба на панделките
И аз като разбрах, че ще е момиченце много се зарадвах, ама аз и много и си исках момиченце
Абе да са ни живи и здрави
andjelina19 пробвай със зехтин...чувала съм, че помагал...