brainbug И на мен ми се появи въпросната линийка, някъде към 14г.с. започна леко да се забелязва ниско долу под пъпа, а сега вече от 4 седмици и над него...Още е кафеникава на цвят ама не ме смущава особенно...И мене по-скоро баджаците и дупето ме притесняват
gergana andjelina19 Успех и на двете, не мога да повярвам колко малко ви остава..то направо си е всеки момент
Аз незнам защо ама имам чувството,че в 38ма седмица ще ражам, за това сигурно тогава ще тръпна постоянно
Успех!!!
karmen-kosaraНормално е да се притесняваш, предполагам, че колкото и да ти казваме "спокойно" много по-спокойна няма да станеш
Притесненията определно не спират тук, но бавно бавно докато напредваш в бременноста ще ставаш все по-спокойна. Болките мисля, че са нормални, все пак в момента матката ти се разширява а и процесите през които минава тялото ти са много сложни. За това, си почивай и си хапвай докато не започне да ти става лошо
Аз да се похваля, минах покрай един магазин и не можах да се сдържа и накупих разни неща
Ох, страхотно беше, купих 5 много красиви рокли и 5-6 бодита. Даже ги изпрах и изгладих вече, и естествено не се спрях и купих и още няколко неща в интернет