jolie16 И аз това се бях притеснила да не ми изтичат околоплодните води... Но явно всичко е наред щом при повечето от вас този проблем го има..
Благодаря ви за отговорите, падна ми камък от сърцето, че аз наистина щях да звъня на доктора извънредно да не ми текът водите...
Явно ще трябва да свикваме и с тази "екстра"
Килограмите.....това е тема табу вече. Забременях на 61, а сега съм 94. Няма да говоря повече.
Ох, въобще да не ти пука...Аз дори не се качвам на кантара вече от 2 месеца..Колкото кача - толкова
После всички заедно ще сваляме...
bamboo честити ти розови и сини гащи
TEDI_81 за кекса да ти кажа мен много ме беше страх в началото...Направо до 12та седмица не давах на мъжа ми да ме погледне даже, а пък точно тогава той ме тормозеше постоянно! Само да се съблека да се къпя, и нашия вече беше готов и то не бяха молитви, скандали и т.н. Ама аз така и не дадох...После се отпуснах и имахме няколко диви седмици, а сега мъжа ми не иска - вече съм "била с корем и бебето мърдало и го било страх" и т.н....общо взето глупости...
Според мен преди 2-3 седмици тепърва осъзна, че ще става баща и е умрял от страх
Ние днес бяхме на ФМ беше страхотно! Малката е 28 см и си е един малък човек
Много съм доволна видяхме я на 4Д и личицето и е толкова красиво
Има много големи и красиви устни ( от моя ген са
, че бащата е с малки устни ) Носленцето и е малко и чипо, още не можем да се разберем от коя рода е
Вече нещата взеха да ми стават много реални