0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните №79
« Отговор #440 -: Януари 08, 2012, 22:26:27 pm »
За проличаването - на мен някъде в 7-8 г.с една клиентка с пронизителен поглед ме разконспирира. Има някои хора, които много познават. Кои по "влажния поглед", кои по корема. Но аз реално още от тогава започнах да се закръглям.
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #441 -: Януари 08, 2012, 23:33:34 pm »
Вера,ти ме успоки аз си мислех,че съм единствената със коремче още от 10 седмица:))Е,то не е кой знае колко голямо,но явно е достатъчно за по-наблюдателните да ме хванат:))
Криси и аз при първата бях ,като теб,ама явно всяка бременност си е различна,важното е да сме живи и здрави,ние и бебчетата.
Нямам търпение да дойде петък и да отида на феталната морфология,така се моля всичко да е наред.И тайничко се надявам да видим пола,не че имам кой знае какви прдпочитания,но все пак ми е любопитно:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #442 -: Януари 09, 2012, 11:00:14 am »
ТЕди: "...Просто не знам откъде е този корем.Не ям почти нищо,но не ходя и до тоалетната много редовно..."

здрасти Теди, аз съм така от 2 седмици, не мога да си закопчая дънките и вече ги слагам под корема и аз много се притесних, че е от толкова рано. НО... ходя с един широк пуловер  :wink:, а и аз не мога да се справя с ходенето до тоалетна, това ми е голям проблем, помагат ми единствено свещички Ева Q, но ми се иска да го регулирам, чрез хранене и движение, но не мога все още.
*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #443 -: Януари 09, 2012, 11:18:59 am »
Момичета, на мен осносно запека много ми помогна горещо мляко с мед сутрин на гладно и хапваане на кивита! Към 11 г.с. нещата се регулираха!
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #444 -: Януари 09, 2012, 11:28:08 am »
Силви и аз се мъча ,всеки ден ям супа ,пия много билков чай и вода,на гладно сутрин по две чаши топла вода и пак нищо..Всъщност аз ходя всеки ден,но по много малко.чувствам се задръстена и ми е тежко,почти съм сигурна че корема ми е подут от проблема с червата,а още едно на ръка е ефекта от двете поредни стимулации.Сутрин ,като стана нещата са добре и като хапна двс сухара със сирене се подувам ,като балон.Сега взех да пия Ензимил,ензими които подпомагат храносмилането,ако имам ефект ще пиша.Освен това започвам и про биотици също се очаква да помогнат.Киви не мога ад ям защото ми се гади от плодове,зорлем изпивам по един фреш от грейпфрут или протокал на ден.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #445 -: Януари 09, 2012, 11:42:52 am »
и аз съм след 2 стимулации, отделно спрях и цигарите. От лятото насам качих 7-8 кг.  Много ми се повдига сутрин, и не мога да си помисля за прясно мляко, с вода опитах, кивито не помага. Мисля че ми липсва движение, в нашия квартал няма къде да се разходи човек, пък е доста студено, а аз от една седмица съм с отвратителна хрема, целият нос ми е изранен. Някой пробвал ли е с кисело мляко вечер, то е естествен пробиотик?

Теди, ти задължително сподели за ензимите и пробиотиците
*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #446 -: Януари 09, 2012, 14:03:40 pm »
Аз от началото на 3ти месец започнах да ям страшно много кисело мляко и йогурти (започна много да ми се яде, а попринцип аз млечни продукти въобще не ям). До такава степен, че в момента не падам под 0.5 кг кисело мляко на ден. Проблеми с тоалетната (да чукна на дърво) не съм имала въобще, а пия даже желязо което попринцип много запича...единсвения проблем е че холестерола ми се удвои от началото на брмеността :( Много е висока маслеността на тези продукти и явно организма като не ми е свикнал...аз преди ядох кисело мляко веднъж на 3 месеца в таратор например....


*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #447 -: Януари 09, 2012, 14:34:10 pm »
Момичета ,пробвайте с по две круши ,добре узрели сутрин.Хубаво  е да са първото нещо което слагате в устата и след това много вода.Крушите съдържат много фибри и поне за мен са единственото спасение..
*

    Dragica

  • ***
  • 499
  • Няма невъзможни неща
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #448 -: Януари 09, 2012, 14:48:15 pm »
На мен още от 7-8 г.с. ми пролича. И на мен ми беше доста странно, но...оттогава си расте коремчето;-))) Днес бях на ЖК и утре ще си видя резултатите от кръв и урина;-)
Хубав ден на всички
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #449 -: Януари 09, 2012, 15:06:47 pm »
Здравейте, момичета! И аз да се запиша в темичката. Вече съм в 15 г.с., пициент на д-р Александров и живот и здраве на 02.07.2012г. ми е термина. Пожелавам на всички само щастливи и незабравими мигове през Новата година! :D
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #450 -: Януари 09, 2012, 16:27:08 pm »
значи:

Криси, Алана, започвам 1 кисело мляко вечер и 2 круши (хич не ги обичам)за закуска и да видим. Ох, а водата е другия основен проблем, хич не мога да я пия, много безвкусна и блудкава ми е и едвам я преглъщам.

Здравей Роска и добре дошла при нас  :)
*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #451 -: Януари 09, 2012, 19:04:31 pm »
Роска Добре дошла! Винаги много се радвам като дойде нова бременелка :) Леки и спокойни оставащи месеци :)
silvanik Дано ти помогне :) Така или иначе за киселото мляко няма да съжаляваш, защото скоро ще започнат да се втвърдяват костите на бебо и ще ти е нужен много калций :)


*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #452 -: Януари 09, 2012, 19:47:07 pm »
Роска и от мен добре дошла.
Относно проличаването - килограмите който качих около стимулациите ми се лепнаха на ханша. Та не мога да кажа дали ми личи, ама шкембенце си имам. :oops:
И аз чат пат имам проблем със ходенето до WC-то.
Може би зависи и от храната. Има дни в който няма и следа от запека.
Крушите който видях да продават в кварталния плод зеленчук изглеждаха сякаш вече някой ги е ял и струваха 2.70лв/кг, и не си взех.
Помага ми нещо топло - чай, мляко, кафе(тип негърска пот), ама не всеки път.
Вода пия като жаба, поне 2л. ама файда няма.
И аз като Криси последно време съм се разяла на кис.мляко със захар.
И искам да забраня рекламите на храна. Ми то не е човешко. Със този изтънял бюджет изобщо не мога да си позволя да си купя доста неща който като ги гледам и така ми се ядееее. На мъжо не казвам да не го разстройвам.
Но добрата новина е че другата седмица спирам повечето лекарства и ще си купя накрая този пуст Мак Доналдс дето ми изтекоха лигите по него. :D
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #453 -: Януари 09, 2012, 20:21:34 pm »
...Но добрата новина е че другата седмица спирам повечето лекарства и ще си купя накрая този пуст Мак Доналдс дето ми изтекоха лигите по него. :D

Здравей Иванова, ти какви лекарства пиеш, с които не можеш да ядаш макдоналдс? това питане може и да го подминеш, ако съм прекалено любопитна се извинявам  :oops:
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 20:24:03 pm от silvianik »
*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #454 -: Януари 09, 2012, 20:34:58 pm »
Теди на мен ми пролича още от 7-8 седмица ама аз съм с 2 все пак. Таке че в 10та седмица ми изглежда нормално да проличи.
Иначе за ходенето до тоалетна, казваш, че имаш проблема а пък хапваш сухари със сърене сутрин  :bad_idea:- сухари и препечени филийка за Табу при запек. Пробвай с киви и сладко от сини сливи или пък сушени сини сливи, много помагат.


Re: Тема на бременните №79
« Отговор #455 -: Януари 09, 2012, 20:51:32 pm »
Ех.Зина знам че сухарите са лоша идея ,но само те ми понасят сутрин,хапвам двечки със сиренце и нямам ядове със гаденето.Откакто съм бременна кардинално се промениха вкусовите ми предпочитания,преди умирах за риба ,а сега не мога да я гледам.Дано после всичко си дойде по местата,че сегашния ми режим хич не е здраволсовен:(
Направо не ми е ясно какво ще ям в Мексико,с техните люти и мазни манджи,ще се мре:))
Викам да метна две буци вакумирано сирене в куфара и чувалче сухари за всеки случай:)))
Иванова и на мен ми се дояде сухото на КФМ,моя го купи,само че не ми хареса,на рекламите нещата изглеждат по вкусни:)А това,че си се лишила от Макдоналдс е само в твой плюс,нямаш си на идея с какви консерванти и боклуци са натъпкани тези продукти.Ако много ти се яде хапни си ,ама само веднъж:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #456 -: Януари 09, 2012, 23:26:30 pm »
Аааа момичета сега ми се дояде сирене, сухари и Мак Доналдс....А гледам да не ям след 7ч  :lol: Явно днес ще правя разходка до хладилника...спирам да ви чета вечер   :lol:


Момичета исках да ви питам нещо че много ме притеснява. Знам че е нормално да имаш засилено вагинално течение по време на бременноста, но нормално ли е понякога да е безцветно като вода? Просто случвало ми се на няколко пъти последните месеци и е направо всеедно се "изпускам" в гащите и се стряскам и тичам в тоалетната и е  3-4 големи капки вода.... (извинявам се за подробното описание..)
« Последна редакция: Януари 10, 2012, 00:20:05 am от Krisi88 »


*

    Misty

  • ***
  • 273
  • "Най-хубавото предстои!"
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #457 -: Януари 09, 2012, 23:44:24 pm »
jolie16,Дидомира,roska01 Здравейте  и добре дошли!Успешна и лека,до термин! :D
Май има гладни тук... :D Такава "вкусна" тема сте подхванали...
Аз като хапна някоя "джънк фуд", (дъщеря ми я обожава,все за това се строяваме) после ми е едно съвестно, за бебо...Гледам да хапвам полезни неща за него, а и да не ми се лепят на седалищните части  на мен! 8)
Сложна работа с тоя запек, по принцеп този проблем при жените е изразен.Поради високите нива на хормона прогестерон.А сега при бременноста...още повече се завишава и нещата стават страшни!Какво ли не пробвах...топла вода с мед сутрин,супи,чайове, и прочие....нищо!Да е жива и здрава "Лактулозата"....тя ме спасява иначе без това съм...жива умряла!
vaci   нещо се загуби...
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 23:53:07 pm от Misty »


*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #458 -: Януари 10, 2012, 01:00:52 am »
Криси , и аз съм така от около месец,притесних се да не с околоплодни води и вече бях два пъти на преглед - няма проблем с водите , пуснах и микробиология - чиста..
Понякога ,особено сутрин е точно като вода,сериозно намокрям гащите :oops: по-късно е по-бяло :oops: и така всеки ден..
Не би трябвало да има място за притеснения :)

Лека вечер момичета!


*
Re: Тема на бременните №79
« Отговор #459 -: Януари 10, 2012, 07:46:33 am »
Силваник , ами те лекарствата са си съвместими с Мак Доналдса, ама предвид това , че са около 400лв. на месец, а сме на една заплата на мъжо, а отделно разходите зимния сезон са доста :(
Та затова като ги спра ще си взема каквото ми се хапва. :)
Но да не Ви подкокоросвам. :) Отивам да закусвам друго , че нещо ми свири цигулката.
« Последна редакция: Януари 10, 2012, 07:48:47 am от iiivanova »