Ама на тебе клиниката , в която ще раждаш сигурно ти е близо, аз където ще раждам е на час и половина, така че се съмнявам лекарят ми да ме остави да ми изтекат водите, иначе да колкото повече са вътре толкова по добре. А колко големички са вече? Ох аз всеки ден си казвам оле сигурно някоя от двете ще пише че е родила, стискам ви палци всичко да е наред, че с близнаци не е толкова лесно
Malkave6tiza ме изпревари
Да са и живи и здрави Сияна и Иван!
Аз до преди няколко седмици треперих моите бебоци да не излязат рано, сега почнах да се чудя дали ще излязат
Неизвестното ме побърква!
Болницата, където ще раждам е на 5 минути с кола от нас. По съвет на доки, ще бягам натам в случай, че : ми се спука водата, или прокървя, или контракциите ми прогресират (болезнени и на често)
Последния път като "мериха" бебоците, преди седмица, бебе А беше почти 2300гр, а бебе Б почти 2400гр. КОлко е така не знам, но дано да са верни грамчетата!!
Вчера забелязах, че ми изпада тапата.. Не знам откога, но вчера видях малко парче, днес също...
Трудно е наистина, с 2 или повече бебета наведнъж..(то и с едно не е много лесно накрая) Ноооо, ние сме силни и ще се справим.