Момичета, от моя гледна точка рекламата на "Хенди" е идиотска, заради заигравката с ТОЧНО този сюжет. Като я видях, ми хрумна за онези две български семейства, които изгубиха близките си в Ирак - обезглавени от терористи.
Но аз съм на 31 и мога да мисля в такава посока примерно...
За бебета и деца - конкретна реклама, или филм, или каквото и да било по телевизията - може да се приеме различно, според моментно настроение на детето, или вкусът му към забавления "по принцип". Ето, детето на
shanoar се разстройва от тази реклама, моето и много други - не се. Т.е. не мисля, че е само до възраст, или до това колко е тъпа и гадна някоя си реклама, или не е... Иначе и аз тези с акането, тоалетните, развалените зъби и пр. - не ги понасям и като, че ли наистина ги пускат баш когато седна да хапвам. Гадост!
Съмнявам се, че има начин по телевизията да се пускат неща, угодни на всички ни /дори и да искаха да го правят телевизиите/, та решението е ние да подбираме какво да гледат децата, ако изобщо ще гледат телевизия си мисля. Лично аз - си ходя с дистанционното и цъкам по каналите за рекламни блокове, или някой "телешоп" /Дани много ги уважава/.
Да не говорим, че след толкова години старателно прескачане на реклами по телевизиите, заради бебето и страстта му към рендето "Бьорнер" - най-накрая си казах: "Бе то май е готино това ренде" и поръчах на мама да ме снабди с него за Коледа
Продава рекламата, наистина продавааааа.
Ами то от месеци гледане на пустото ренде, чак взех да се чувствам малоумна и прецакана едва ли не, че нямам баш такова...ехххх реклами!