Ultra, при нас това беше единствения начин да поспивам що годе - като е с мен в леглото. Инак не се получаваше и накрая просто се предадох и реших, че е много по-важно да си взема малко сън и да съм адекватна на другия ден, отколкото да будувам и снова между стаите по цели нощи само и само да си "спи" в неговото легло.
Друго си е да го сложиш в легълцето, да заспи лесно, че ако може и за цялата нощ, ама моите просто не са от тези деца. При каката настъпи някакво подобрение след третата година, да видим при Антон кога
Delica, и ние бяхме този уикенд на подобна почивка, само че в Долна Баня. Много хубаво изкарахме, басейнът беше външен, с три отделения с различна температура на водата, но все топла
Обаче моите хора - мъжът ми и Симона, просто се забравиха - прибрах ги след 23ч от басейна
Имах някакви притеснения доколко е добра идеята дете в топла минерална вода, но при нас нямаше оплаквания после.
Сподели, моля те, къде ходихте в Хисаря, че много ми хареса такъв вид почивка и мисля да пробваме и други места.
И ние написахме писмо на Дядо Коледа, Мончето много се вълнува. Тревожи се Дядо Коледа дали щял да разбере, че тя ще е във Варна по Коледа, да не би да дойде в София да я търси. Уверих я, че той ще разбере, но тя не се успокои, докато не написахме изрично в писмото нашият график по Коледните празници - първо сме във Варна, после на вилата в Рибарица, да го има черно на бяло Дядо Коледа
Детски хубави вълнения, как да не се умили майчиното сърце