Честит имен ден на всички именици! Да са здрави, усмихнати, а малките умерено послушни
Лис, няма лесно тръгване на ясла, независимо колко са големи децата. Някои плачат седмица, други 2, просто трябва да знаят, че мама ги оставя да си поиграят с децата само, а и първите дни остават за час, два, после закуска. Дано лесно се адаптират малките. Имат и едно предимство, когато са повече от 1, че винаги има познат човек около тях, било дори само братчето или сестричката.
И малко пак на старата тема
Моите снощи се сбиха, реваха, сърдиха се баща им да ги облича само после, естествено защото аз им се карах
Криси дори се опита да ми бута ръцете (все пак аз го облякох накрая). И сутринта естествено получиха въглени в чорапите (много евтин подарък
). Не да ви опиша колко бяха разочаровани и учудени, че Дядо Коледа ги е видял, че не слушат. Цяла сутрин нямаше мрън за нищо. Тържествено обещаха, че няма да се бият повече, защото искали свирки
Та днес ще ходя да търся свирки, да помогна на Дядо Коледа.
Говорихме цяла сутрин, че колкото повече се карат и бият и не слушат, толкова по-малко работи ще получават. Малко откъм подкуп го ударихме, ама те сега това им е на първо място - подаръците.
Ще пиша продължението от въгления метод, ако ви е интересно
П.С. Снимката на млкото джудже е невероятна! Дано инициативата е много успешна!