Качих две нови истории, бягайте да четете
Аз се заредих с положително настроение и отивам да готвя, че довечера чакам гости и се вълнувам
За традициите и промените - попивам всякакви идеи и преценявам какво да приложа, единственият ми критерий е да видя после щастието в очите на Мони, Боби за момента е щастлив предимно като си види млякото
Няма да забравя как мама ми разказваше за нейните Коледи. Помни само една, в която са имали украса - баба ми изрязала от вестник шарени картинки и украсила едно елхово клонче. Толкова. Без подаръци, без трапези. След като се омъжила, свекърва ми я научила как се създава празнично настроение и сега майка ми е магьосница в създаването на прекрасни празнични спомени.
Хич не ми пука дали ще наруша някоя традиция, стига спомените на децата ми след време да приличат на моите
Мими ми прати образеца на писмата и сега Симеон е развълнуван, че ще получи писмо на български. Беше се притеснил какъв език точно ще говори Дядо Коледа в Белгия
И писмото за дядото с паричка отгоре оставихме под елхата. Не сме го правили преди, но реших, че е добър начин да осъзнае стойността на парите, които си събира. Вчера внимателно извади всичките си монети, избра най-голямата и я сложи, за да има пари Дядо Коледа да му прати отговор обратно