васи, добре си дошла в тази тема, ако само си връща мляко - изплюва го, не повръща обилно не я мисли, макар, че другите симпотми си приличат на рефлукс - просто я дръж върху теб след кърмене и не сменяй памперса след ядене веднага. в темите има много писано, ще ти е от полза.
аз пак съм яхнала метлата - бебето има отзад на главата си едно нещо, което изглежда като повърхностни спукани капиляри. когато го забелязах лятото се засилих при джи-пи-то педиатърка, която каза, нищо й няма. след време питах друго джи-пи - нищо й няма. добре ама мене ме гложди, днес ходихме на гости на едно бебе, на което таткото педиатър, срам не срам, питах го - хемаглиома. ясно не е страшно, ще мине и тн, но щяха да ми спестят доста тревоги, ако ми бяха казали още в началото - това е това, очакваме да нарасне и после около годинката да се махне. ужасни хора, начи.
а и девойката се е научила да си дърпа косата - много ме е яд като я видя - все едно нещо голям дерт има и си скубе косите. едно че се омазва цялата с банан, друго, че не ме питайте аз какви си ги мисля в тоя момент.
днес не ми е ден.