ivanita, аз от много отдавна се канех , но не й дойде реда , защото от вещи на малкия , вече за нас няма място .Виж -бънджито и детския център са незаменимо ценни според мен .Това за юнаци като моя ,които легнали не обичат да играят .
А с юргана ми е мн удобно - чистя си пода .Е - постилам , вдигам ,но ми е по-удобно и чисто , отколкото с килим . Застилам и още един чаршаф върху самия плик на юргана, които сменям още по-често ,защото дребния се хваща за него , усуква се като се търкаля , лапа го ...
Не се дават- царевица, елда,броколи, грах, кайсия, праскова.
Не даваме бурканчета.
Елда и царевица и броколи са едни от най-алергизиращите храни до 12м възраст.
НЕ се дава масло, тъй като не е въведено още прясното мляко.
Въобще- давате много храни като видове за 7м дете. Няма за къде да се бърза толкова... .
Следователно-това може да е алергична реакция към храна или бурканче.
Най-доброто е да ограничите "разнообразието", и да поизчакате засега, третирайки само с козметичните средства.
Не двваме елда!
Д-р Бърди , препоръчвате да се избягват горните и да се въведат по-късно по принцип ли или впредвид само конкретния проблем при deep?
За броколите, царевицата съм чела ваши предишни мнения да се избягват и от кърмачките.
Но и елдата ли ?- тук масово след оризовата каша , се препоръчва и захранва с елда .
Благодаря Ви.