дийп, аз също мисля, че много е облечена, ади като суче задължително й се поти главата, дори само по боди да е. аз я оставям да спи в чувала върху моето одеало, щото четох, че било опасно да са завити и все се будех преди да проверявам да не би случайно да съм й го метнала на лицето или главата й да е във възглавницата. не знам, де ти си знаеш как ти е най-удобно. ако искаш виж в сайта на grobag имат термометър с указания при каква температура коя торба да избереш и какви дрешки да има отдолу бебето, но сигурно го знаеш това.
краси, да им кажеш на тия дето ти казват да спреш да кърмиш да правят това дето прави вятъра. кърми се докато майката и бебето искат, поне до две години (според Световната здравна организация). това го пиша не за да разбунвам духовете в темата, а за да служи за амуниции срещу такива "съветници"
мойто дете взе да става на 7 месеца и в момента е трудно да я видиш седнала на пода, така че това дето педиатъра бил казал, да дойде той да "не позволява на детето да седне или да стане" , тя започна да плаче като я слагам в количката или в стола за кола, да била седяла. ужасно им се дразня.
нашият пък татко само гледа как да я съблече девойката и изпада във възторг - каква й е кожата, как на бебетата телата били красиви, а аз му викам, добре де, тя има същите гънки по корема като мойте, ама нейните били красиви, пък моите - не. времето за баня е забавно време.