Мечо, нали знаеш, при Коко мънкането е равно на пищенето при другите бебета... пупупу на Кокето
Сега по същество, идват ми на ум две неща. Първото е, опитай да си много бърза с обличането. Аз първо разтягам деколтето на бодито много хубаво с ръце, набирам го между палеца и показалеца си /както набиране и дамските чорапогащници при обуване/ ииии хоп, първо откъм брадичката и очичките и после цялата главичка е минала. Бих казала, че само за части от секундата, детето няма видимост. С нахлузването на ръкавките, отново разтягам и набирам, пъхам си обаче, първо два мои пръста, хващам му неговата ръчичка, като се опитвам да съм обхванала и петте пръстчета и после издърпвам ръчичката...
Може би звучи много глупаво, че така ти обяснявам, но знаеш, понякога търсим "под вола теле"... може би нещо съвсем прозаично го дразни и във вечерня час, изтощен след баня, го кара да изпада в истерия
Ако пък пищи, защото му е студено /макар,че знам колко е топло във вас/, метни му една суха хавлийка или одеалце докато оправяш памперса...