( м/у другото Дидон, Благовест в момента, в който го сложа в космонавчето ти, и до минута е отнесъл плувката -сигурно му става топличко и уютничков него)
Много се радвам, за което
На Коко също му беше любимо, макар и за толкова кратко време...хихихи, пък може и да сме ви предали малко от нашето спокойствие.
За гушкането, Калоян е изключително гушкано дете. Не съм се плашила от този навик, ми като порасне малко, ще се гушкаме и ще четем приказки... Винаги съм се отзовавала на призивите му за гушкане, и ми прави впечатление, че сякаш е спокоен, че може да бъде гушкан, и не злоупотребява с това
Той е спал близо три месеца върху мен, почти всяка нощ от 5ч - 9ч, често спи следобедния си сън сгушен в мен след кърмене, и въпреки това си знае легълцето и никога не сме имали проблем със заспиването в 22ч
Хихи, това с количката за вкъщи ме развесели
. аз на нашата и слагам едни найлонови торби на колелата, когато е много кално... става като калцунки, защото когато бабата готви зеле на фурна, ми се налага да я скрия в неговата стая, за да не се омирисва. Чат пат го приспивам в количката на балкона