Докторе, ако случайно се появите, аз да докладвам,че нямаме вече обрив по корема, явно е било алергично от антибиотиците. Продължавам си със захранването тогава. Екземата я мазах с много дебел слой крем и това явно подейства, защото и нея почти я няма. На краката няма въобще, а на лактите има мъничко на единият, но сигурно и то ще изчезне. До сега не е изчезвала напълно, да видим. Също още нещо интересно - след антибиотика сега пак повръща малко повече. Значи наистина е имал някакво друго действие - явно обаче не е било това, което аз си мислех, но пак, имаше връзка с взимането на антибиотик и повръщането.
Думата "режим" е натоварена с прекалено отрицателно значение, но всъщност сме създали свой собствен, водейки се от децата си, без да налагаме каквото и да е.
elle22, според мен това с думата режим е само тук. Поне по мои наблюдения навсякъде другаде е различно.. но не затова пиша.
Смятам, че има различни стилове родителсво и според човека едно допада на един, друго на друг, няма грешно и правилно. Грешно е, ако на някой нещо му е тежко, а не прави така, че да си го направи по-леко. Аз така мисля. Ако не ти пречи да няма режим, няма лошо.Аз обаче не мога да се организирам нищо да свъша, ако не знам кога горе-долу трябва да ги храня. Хайде Ивана е вече голяма, не е на точен режим освен с вечерното лягане, а и да излезнем мога да и купя храна, гладна няма да остане. Но при Андреа е различно, трябва да имам идея кога ще яде. От както ми влезна и тя в режим и яде по едно и също време и ляга по едно и също време, живота е много по-лесен и за мен, а и тя като че ли е много по-спокойна. Сега и двете ядат почти по един и същи час и така има много повече свободно време между храненията, че иначе по цял ден някой ядеше по някое време
. Затова аз съм за режимите за моите деца, поне докато са малки, пък после дори си мисля, че режима малко започва да пречи и трябва да имаме малко повече гъвкавост... ама нека стигнем до там, пък ще го мисля.
Б.