И аз да се включа към оплакванията от мокри муцуни! Кошмар, не само дрехите и килограми лигавници, а и пода, проходилката, леглото.... Сега точно виси на решетката на леглото си, проврял бузи наполовина навън, като дундест жален граф Монте Кристо, и лигите капят на водопад по пода пред леглото! В чудо съм се видяла, а зъб няма и няма; знам, че няма възрастен с неизрасли зъби и все някога и Кай ще го споходят, ама вече почвам да се чудя все пак...
Имам и друга чуденка - любимия му безименен пръст на лявата лапичка. Биберон не желае, и дума не може да става - пробвала съм всякакви марки и размери, не и не. Но пръста му е в устата винаги, когато е гладен/спи му се или е нервен. И пръста вече ми се струва изтънял, не като останалите 9 наденички... може и само да ми се струва, но не ми се ще да стига реално дотам. И не знам какво да правя - пруста не се замества с нищо, не само с биберони (пробвала см дъвкалки всякакви, само временно са и никога когато му трябва за успокоение); има опция да купя кремче, което да му горчи, но се притеснявам, че така ще му отнема единственото успокоение... Имате ли идеи?