Здравейте Д-р Birdie,
на Хриси се появи обрив, който първо забелязах зад ушичките преди 10 дни ( предположих, че може би е от изпотяване, защото вечер като спи а тя спи при нас и явно и е топло, често и се изпотява главичката отзад) малко след това забелязах под брадичка, предната вечер на 1 място на гърба и снощи вече го имаше на раменете и в по-голяма област на гръбчето. Опитах да направя снимки дано е видно. Обривите са ситни, на пипане са грапави, не се виждат гнойни връхчета. До сега съм мазала с крем на Биодерма - atoderm PO zinc, като, че ли имаше известно подобрение.
До сега като захранване съм вкарала:
Зеленчуци - тиква, картоф, морков, тиквичка, зелена чушка - сиврия, царевица, грах - последните 2 са от пюрета "градински зеленчуци" и "нежни зеленчуци" спанак, брокол
Плодове - круша, ябълка, синя слива, кайсия, праскова, банан
Каши (Milupa, Humana) зърнени - оризова, млечна бананова, безмлечна ябълкова, млечна Елда с круша, безглутенови бисквитки Plasmon=
Месо - пуешко, пиле
копър
Масло President, което не съм давала скоро
Жълтък - като започнах с половината на 1/4 от жълтъка. Вчера и дадох малко по-малко от половин жълтък.
Последно вкарания продукт е Елда от преди 3 дни.
Детето е на кърма и две заместени хранения, през другото време само на кърма, отказа да яде АМ, ползвах само за дохранване. Преди 20-на дни възвърна нощното си хранене, буди се неколкократно за да суче.
Ще се радвам да споделите мнение.