Да взема да си сложа лентичка с нобеловата награда, може да стана нибелов лауреат [/quote]
извинявай, но това ми идва малко прекалено, в моя подпис няма ла лече лига, говоря от собствен опит, от много четене и консултиране, наистина смятам, че кърменето е най-доброто за бебето и за майката и не виждам защо трябва да ходя на пръсти около тази тема във форума. не разбирам защо се говори за войнстващи "естественички", но не и за войнстващи "бутилковички" или както там би било названието. кое е лошото в споделянето, фактът че е различно от твоя опит? дотолкова е политически некоректно да се говори, че например аз не споделям всички линкове до които стигам, например публикувано изследване за промяната на флората след даването на адаптирано мляко. би трябвало форумът да е отворено място където да мога да споделя този линк, който иска да го чете, но аз не го правя, защото някой ще ме заклейми, че внасям страх, заплахи и тн, мислиш ли, че така си помагаме. давам си сметка, че ти пиша лично на теб, а не само ти изразяваш подобни мнения, извинявай, но последното изречение от постинга ти ми дойде малко в повече.