Момичета,имали ли сте подобен проблем:
когато дойде моята майка на гости, Калоян става невероятно изнервен. Като го подържи малко дори започва да плаче / абсолютно непривично за него / и след като си отиде ни отнема поне два часа да влезем в релси.
Предполагам, че майка ми му предава от нейната нервност. Тя е такъв тип човек. Също говори високо. Има, обаче и предистория, която според мен е основен фактор. Преди около месец го оставихме сам с нея за три часа. По това време се падаше и едно хранене, което трябваше да стане с шише, а той е кърмаче. Да, от мен се е хранил с шише няколко пъти, но от друг човек не. Та, тогава рева 1,5ч при нея и се наложи да се приберем преждевременно. Онзи ден отново дойде. Той веднага застана нащрек. Усмихваше и се, но някак с подозрение. И може би направих грешка, защото отново използвах момента да свърша една работа за 15 мин навън. Посрещнаха ме с рев, когато се прибрах.
Иначе лятото навън е стоял с нея, но дали тогава е бил по-малък и не е разбирал, не сме имали проблем. Вече сигурно сме влезнали във фазата на осъзнатото, че нещата ги има, дори и когато не ги виждаме и си ги искаме. Пък за мама какво остава...
Свекървата като го гушка и стои в друга стая, той отново започва да нервничи след 10тина минути, ако не ме е вижда, но тя идва при мен и всичко се оправя. На нея, обаче не съм го оставяла, без да ме има в къщата...