0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
тъй де тъй... сори грешката е моя... четох една статия и понеже днес е 21 но декември, та си помислих, че е днес. Моля да ме извините. Хубава вечер.
Момичета как сте в тези студени дни.Имам един въпрос към вас - днес сутринта ми се случи нещо много странно.Като станах сутринта, малко след това като ме почна едно гадене.Направо се давех, аха да повърна.След около 10-15 минути премина.Знаете ли на какво може да се дължи.Много странно ми стана.

*
Златен дъжд, аз се чувствам така вече почти седмица. Нищо не открих в интернет...
Този път мес.цикъл избърза с 8 дни и беше на 13.12, но мнооого оскъдно.
Не знам на това ли се дължи?
Аз намерих спасение, като изпивам една чаша хладка вода, обаче ако продължи трябва да посетя личната лекарка, че е много неприятно.
Златен дъжд дано това да са от хубавите симптоми
Що за майка е това?
Майка изостави новородено пред Спешна помощ  
Бебето било повито в чаршафи
22 декември 2011, 12:17
Стамболийски, България  

В навечерието на Коледните празници майка изостави новороденото си бебе. Малкото момченце е намерено снощи около 19 часа пред кабинета за спешна помощ в град Стамболийски.
Бебето, повито в чаршафи, е закарано веднага в детското спешно отделение на ВМИ-Пловдив. Детето е във видимо добро състояние.

*
ами много просто Миме, не е никаква майка  :o

Момичета искам да ви пожелая весело посрещане на празниците! Нека мечтите по Коледа наистина се сбъднат и от все сърце желая да няма повече сълзи от нещастие, а само от щастие  :)
Бъдете живи и здрави и вие и семействата ви!!!
знам Жени, просто се потресох от поредната случка

И аз искам да пожелая на всички в този форум, само радостни поводи и сбъдване на мечтите. Сплотени семейства и любов.
На момичетата, които чакат двете чертички  – пожелавам ви през новата година да усетите топлината на едно мъничко човече.
Щастие, хармония и усмивки на лицата на вашите деца.

Бързи зачевания, безпроблемни бременносрти и леки раждания.

Аз ще започвам опитите за бебче в началото на годината и си пожелавам само смелост, защото все още се страхувам да забременея. 
Пете, можеш да ме преместиш в нечакащи за 3-ти Януари.

*
Пете, можеш да ме преместиш в нечакащи за 3-ти Януари.
Готовооо  osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден на всички
Весели празници на всички!!!
[/url]
*
Весели празници :) и от мен!

*
Снежна, бяла и омагьосана с любов и чудеса Коледа!
Весела, щастлива и изпълнена с щастливи моменти Коледа.Нека всяка една от нас получи своето коледно чудо, защото на Коледа стават чудеса...

*
 Весело изкаване и  много сбъднати коледни мечти!   :)

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа!

Весела Коледа и сбъдване на всички мечти!
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

В тази коледна нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции Ви пожелавам:
Здраве, за да можем да бъдем истински щастливи,
Любов, за да изпълва сърцето,
Приятели, за да има на кого да се доверим,
и Вяра за да сбъднем мечтите си!

Честита Коледа !!!!!
Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярвате истински в него.
Повярвайте и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
Весела Коледа!

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.