0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добър ден!!
Спорен ден на всички!! :D
Здравейте момичета,
усмихнат ден и от мен нищо че е мъглив :sunshine: :sunshine: :sunshine:

*
Златен дъжд, да ти е жива и здрава племенницата!  :)
Присъединявам се към пожеланиета, скоро да се похвалиш и ти с такава прекрасна новина. :bighug:
Златен дъжд да ти е жива и здрава малката племенница! Поздрави и на мамата! Пожелавам бебчето да е здраво и щастливо!
Златен дъжд да ви е жива и здрава малката девойка!
Момичета, имам една много хубава новина.
Днес следобед към 17 ч. сестра ми роди момиченце.Малката сладуранка се казва Зара, 2800 гр., 48 см.Родила се е нормално, с предизвикано раждане 12 дни преди термин, заради 3-та степен калцирана плацента и малко количество околоплодни води.За сега всичко е наред и двете са добре.Таткото е присъствал на раждането.

Честито лелче и да почерпиш  :D Щом и таткото е оцелял след раждането значи всичко е наред.Да ви е жива и здрава Зара и само радост да ви носи !!!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Момичета, имам една много хубава новина.
Днес следобед към 17 ч. сестра ми роди момиченце.Малката сладуранка се казва Зара, 2800 гр., 48 см.

Честито на новите родители, да им е жива и здрава малката принцеса! Честито и на лелята :) Дано си се отъркала хубаво докато е била бременна сестра ти, та да се похвалиш и ти скоро време :)

Момичета хич ви няма, май всички се готвите за празниците :) И ние украсявахме миналата седмица, слагахме лапмички, икрачки, светещи фигурки, общо взето се оляхме от всякъде :) Всичко свети и блещука, аз даже се бъзикам, че само ни липсва от сутринта да пускаме някой Коледен диск с музика и съвсем ще сме като в някой Мол  :occasion10:
Много поздрави от мен и силно ви прегръщам. Малко вирусчета от мен и бързо да идвате в темата на бременните
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Гмурвам се във вълшебните вирусчета  :balk_183:
Златен дъжд, честито дай Боже бързо да последваш сестра си.
Момичета, благодаря за хубавите пожелания.Надявам се да стане вече.Гмурвам се под вирусите на Криси.Резултата ми за уреаплазма е отрицателен, ову е след няколко дни.Ще действаме сериозно.А таткото не само е присъствал на раждането, а ми и пъпната връв е прерязал.Първо не е искал, но акушерките са му набутали ножицата в ръцете.Зара иначе цяла нощ не е спала, оглеждала се е, не е плакала.Сестра ми днес я е приспала по някое време.Сигурно е искала да разучи новия свят, в които вече се намира.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 20:09:08 pm от Златен дъжд »

Момичета, благодаря за хубавите пожелания.Надявам се да стане вече.Гмурвам се под вирусите на Криси.Резултата ми за уреаплазма е отрицателен, ову е след няколко дни.Ще действаме сериозно.А таткото не само е присъствал на раждането, а ми и пъпната връв е прерязал.Първо не е искал, но акушерките са му набутали ножицата в ръцете.Зара иначе цяла нощ не е спала, оглеждала се е, не е плакала.Сестра ми днес я е приспала по някое време.Сигурно е искала да разучи новия свят, в които вече се намира.
Супер новини момиче, хайде дано хването яйцето този път
Здравейте,момичета :D
Аз нямам никакво време да се включа.Сега съм почивка и реших да драсна 2 реда.
Днес си правих тест и излезе отрицателен :(Но е и рано все още...имам някаква надежда за сега.
Корема непрекъснато ме боли,а от вчера гърдите ми са станали чувствителни.Сутрин ми става лошо,а също и от някои миризми.
Вчера готвих,а не мога да хапна от яденето-пролошава ми...След няколко дни ще повторя теста и да видим тогава какво ще стане.
Желая ви успешен ден и много стиснати палчета на всички :)
Здравейте момичета и Ra4o,

Минавам да ви пусна малко вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:, че Коледа наближава, а на Коледа се случват чудеса, нали така :)

Поздрави и ви желая вълшебна Коледа и Нова Година!

Добро утро на всички :D
Хайде и аз по вирусчетата :bubblebath:
При мен продължава странната болка в корема,особено като се раздвижа.
Тази сутрин исках да си направя един чай,че нещо гърлото ме дразни,но не можах.
Само като взех кутията и ми прилоша,та за това отново съм на кафе с повечко мляко.
Силно се надявам това гадене да е показател,че се е получило....
Успешен ден на всички!
*
Добро утро, момичета!  :D

Adriana87, стискам палци да се е получило!  :crossfingers:

Желая ви хубав ден и много сбъднати мечти.  :balk_111:
Добро утро, момичета!  :D

Adriana87, стискам палци да се е получило!  :crossfingers:

Желая ви хубав ден и много сбъднати мечти.  :balk_111:
Благодаря ти,мила :D И аз всеки ден се надявам и се моля за всички момичета да видят така желаните  :bfp: :bfp:
Хайде и аз цоп при вирусните  :D
Ако лелката ме пропусне ще е най-страхотния подарък за милото.
Успех момичета и дано имате повод да празнувате!  :bfp: :bfp: :bfp:
Момичета,много се вълнувам и се извинявам ако имам правописни грешки...
Преди час реших да употребя и втория тест от упаковката и излезнаха :bfp1:
Втората чертичка беше мнооооого ама много бледа,почти незабележима и изтичах до аптеката да си взема един Престо(нали е за ранна бременност)и отново се появи втора бледа чертичка,като този път се вижда по-ясно.
Направо ръцете ми треперят от вълнение и очите ми сълзят от щастие.
Явно не съм си внушавала симптомите...Господи дано да е истина...
Adriana87  :bighug: :party: тихичко честито! Тичкай при доки! Стискам палци всичко да е наред!
*
Adriana,много се радвам миличка....и тихичко честито :) :youwoman:..Дано всичко е наред :) Доколкото си спомням даже още нямаш закъснение  :D и е рано за прегледи..Ще повтаряш ли теста след някой друг ден?  :D

Кармен - стиснати палци :)

Приятен ден момичета!