0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://natural-fertility-info.com/trusted-fertility-advicе
Здравйте,препорачвам ви този сайт с много полезна информация за природно и здравословно подпомагане и подготвяне на организма за успешна бременност.На английски е ,но сам сигурна че лесно се превежда.
Имат и готови продукти,но в БГ има сащо .
Успех
*
Благодаря ти за сайта! - много интересни четива има.
Аз съм в Лондон, ако искаш ми пиши на лични.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Благодаря за сайта, ще се пообразовам  :wink:
Здравейте! Аз си поръчах от този сайт Fertility Cleanse Kit и Self Fertility Massage. От 3 дни си правя масажа, а за билките трябва да изчакам малко, че се пият от определен ден. Ако има някой, който е ползвал продукти на тази фирма нека да сподели впечатления.
*
Какво представляват тези продукти, които ползваш и как би трябвало да действат?
*
Сайтът е хубав ,има различни методи и съвети описани  а ежеседмично публикуват и нови постове,следя го над година.Не съм си поръчвала от техните продукти ,но пък си набавих описаните от тях полезни добавки-пчелно млечице,хлорела,спирулина...,харесва ми идеята за изчистване на  тялото от токсини, препоръчаната от тях диета..изобщо мисля че има доста полезни съвети .В youtube има също качени клипчета-ето няколко :
http://www.youtube.com/watch?v=m9ONkFUsn7I
http://www.youtube.com/watch?v=JL1g9l5Khvg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UpJLfLHe0B0&feature=related

PS.за тези които ги интересува-тоника се прави от: 2 части листа от малина,1 част листа коприва,1/2 част стъбло от овес(Avena satvia).1/2 част хибискус ,1/2 част листа  глухарче :lol:
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 11:14:32 am от Mikona »
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Кита е за прочистване на черния дроб от излишните хормони и токсини. За почистване на матката от застояла кръв. Пише, че подготвя тялото за зачеване. Надявам се да е така и да има ефект. Аз съм с 3 неуспешни ICSI. Последното приключи преди Коледа.
С мъжки фактор сме, но след всичките стимулации не се чувствам много добре. Масажа го препоръчват за по-добро кръвоснабдяване. Има клипче на сайта можеш да видиш какво представлява.
*
Благодаря, ще погледна  :)
*
Ella,май с теб имаме сходни съдби-и ние сме с мъжки фактор и 3 Иксита...И аз се чувствам много задръстена и затлачена след тези стимулаций и кратките ми бременности,правя пречиствания с гладуване-няколко дена на вода или чай и плодове,доста добре се чувствам след това.След като последния опит изпробвахме какви ли не добавки и скъпи еликсири,лично за себе си сега съм решила да наблягам на колкото се може по натуралното,единственото което закупих от подобен сайт са едни витамини за мен и съпруга ми http://coastscience.com/totalfertility ,пият се на ден 3х2 в продължение най малко на 3 месеца , лично от клиниката ни ги препоръчаха и казаха че били разработени специялно за ин витро...не знам вече дали да вярвам на подобни продукти,то пазара е залят ...Дано все пак и при двете  дадат очаквания резултат :lol:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
Ех, заради тази надежда какво ли не пробваме. Дано пък успеем да намерим това, което ще ни помогне.
Момичета, пожелавам ви скорошни бебета!  :goodluck:
*
Здравейте, случайно попаднах на тази тема, търсейки евентуално някъде торент  :oops:за Self Fertility Massage DVD /съответно не намерих де/.
Та искам да попитам Ella колко и излезе доставката на диска и плаща ли ДДС, също дали в пощата го получи или ходи на митница?
 Бях поръчала от Amazon - фертилити йога и преди два дни получих диска, малко се разочаровах понеже качеството никак не е добро и си изглежда напълно пиратско копие, даже си го записах на компютъра, та затова реших да потърся торент за фертилити масажа.
 И понеже от известно време съм решила и аз малко да мина на природно лечение, намерих един сайт, който също е интересен http://www.fertileheart.com/about_fertile_heart.php
« Последна редакция: Януари 30, 2012, 14:26:47 pm от makaa »
Здравей, Макаа! Аз живея в чужбина и тук ни ги доставят на адреса. Качеството на записа е много добро, но пък е малко кратичък. Започва с анатомията на женските репродуктивни органи, следва компрес с рициново масло, масаж на корема, акупунктура(мисля че можеха да обяснят малко повече за нея). Много съм доволна от компреса с рициново масло и от масажа. Билките ги пия пети ден и е рано да се каже има ли ефект.
*
Благодаря за информацията Ella, аз пробвах от американския Amazon колко ще струва с доставката въпросния диск и като видях цената се отказах, излиза около 65 долара и като платя и ДДС тук и става общо около 120 - 130 лв.
Иначе намерих един друг сайт http://www.getpregnantover40.com/purchase-online.htm и там има пак нещо подобно- само, че диска е комбиниран с йога и масаж и излиза около 15 долара, ако го платиш за достъп онлайн /дават ти май парола и можеш да го гледаш когато поискаш/, но нямам представа дали е добър.
Би ли споделила как се прави този компрес с рициново масло и каква е целта му.
Компрес с рициново масло или Castor Oil Pack (тук има видео)
http://natural-fertility-info.com/castor-oil-therapy
Помага при кисти, запушени тръби, ендометриоза, пречистващо. Прави се компрес също и за пречистване на черния дроб, в You tube гледах видео и за това. Ползва се и при маски за коса при косопад, както и за красиви вежди и мигли. Трябва да се внимава обаче къде се държи, защото погълнато в по-големи дози маслото е опасно. Масажа и компреса не трябва да се правят когато сте неразположени, бременни или предполагате че може да сте бременни.
Компреса се прави като се напои памучен плат с рициновото масло (добре напоено, но да не тече). Слага се на долната част на корема, покрива се с наелон, слага се грейка или бутилка с топла вода и се покрива с кърпа. Добре е да се легне също на кърпа, защото маслото не се отпира хубаво. Аз си купих маслото от аптеката, стара тениска- памучен плат.
Аз да кажа какво предприех след втория неуспешен опит ИКСИ.

Започнах да правя ето тези упражнения: http://www.youtube.com/watch?v=QnL6c_nfmJw. Пет клипчета са, останалите четири излизат отстрани или като свърши първата част. Смятам, че са леки, за съвсем начинаещи като мен. Ето и сайта, където има още упражнения: http://www.yogayin.com/.

От доста време сутрин пия пчелно млечице, по три капки под езика. Повече от година вече го взимам, безрезултатно, но ще продължа. Ясно ми е, че нещата са комплексни.

Изпих една опаковка инозитол от 220 гр от март 2011 г. до сега, за подобряване качеството на яйцеклетките. При последния опит три ембриона стигнаха до бластоцист, което в моя случай е добър резултат. Не знам дали той е имал принос, но за сега го спирам.

От един месец пия сутрин и вечер по една капсула Evecare, за подобряване функцията на яйчниците. Рано е за някакви резултати. Четох, че трябва да се пие мининум три месеца.

Купих си Мака. Още е рано за резултати.

Пия и билки сутрин и вечер.

За понижаване стойностите на ФСХ от iHerb преди време си бях поръчала мостри на пшенични стръкове на прах, харесаха ми, но после така и не се организирах да си поръчам цяла опаковка.

Ами това е, което правя аз. Освен това се опитвам да си промення коренно начина на живот. До тук резултатите са добри.

Темата ми е много интересна. Natural-fertility-info отдавна го следя. Гледала съм и клипчетата в youtube. Ще чакам с интерес други предложения за това как да си помогнем.
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 19:34:40 pm от Врабчо »
*
Привет момичета - записвам се да следя темата с голям интерес.
Аз също следя сайта от доста време и много живо се интересувам от диска, за който Ella пише. Все още не смея да си го поръчам, къде от недоверие /изпих и пробвах какви ли не неща, билки и добавки без грам ефект/, къде за да си спестя поредните хвърлени на вятъра пари в надежда с нещо да си помогна.
Ella, ако не те затруднявам, мога ли да те помоля за малко повече инфо за масажа - колко време продължава, как се изпълнява, има ли нещо чак толкова по-особено, заради което да си поръчам този диск или мога да си го спестя и да си изпълня сама този масаж. Мисля, че и на други момичета ще им е интересно. Благодаря ти предварително!
Иначе за себе си твърдо съм убедена, че по-здравословния начин на живот определено ни е от полза в тази борба, която водим.
Ще следя с интерес всичко, което споделяте.
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Здравейте момичета! Извинете ме че се включвам рядко, но имах доста задачи. За билките, които пия, Mikona е права това е част от съдържанието. Да добавя: корени от джинджифил, дамяна, стевия. Пречистването се прави за 1 месец. След това се взимат добавки и витамини за подобряване на качеството на яйцеклетките. Освен Royal Jelly и Maka е добре да се взима и Omega 3, както и мултивитамини. Успех на всички
Масажа е лесен за изпълнение и отнема не повече от 15 мин. Добре е да се направи след компреса с рициново масло, но ако нямате време може и само масаж. Аз използвам бебешко олио за целта.
Масажа и компреса не се правят ако сте в цикъл, ако сте бременна или мислите че може да сте бременна.
С длани на корема поемете дълбоко въздух 3 пъти.
1. Спирали: с пръстите на двете ръце от пъпа навън до стомаха и основата на срамната кост и обратно до пъпа се правят спирали. Изпълнява се 3 пъти. Движенията трябва да са плавни(не много бързи, но не и прекалено бавни). Натиска трябва да е хубав, но не да боли(в началото може би ще се наложи да е по-лек, докато свикнете).
Масажа се прави по посока на часовниковата стрелка.
2. Отново с пръстите на двете ръце от гръдния кош надолу до пъпа се прави линия с натиск.Може да се усешта леко напрежение в стомаха в началото.(3 пъти)
3. Масаж на тънките черва: Започва се от черния дроб, масажира се в ляво към стомаха, минава се надолу и надясно, нагоре отново до черния дроб. Изпълнява се 3 пъти.
4. Загребване: С пръстите на двете ръце една до друга загребвате от основата на срамната кост до пъпа 3 пъти. След това от дясната страна до пъпа и от лявата до пъпа отново по 3 пъти.
5. Зиг-заг: С движение загребване се прави зиг заг от срамната кост до пъпа(3 пъти)
6. Малки спирали: ръцете вече не са една до друга, с пръстите се правят малки спирали от стомаха до срамната кост по целия корем.
7. Стимулация на яйчниците: с пръсти се правят малки спирали.
8. Поглаждане на корема с длани посока на часовниковата стрелка.
Надявам се да съм го написала разбрано и ясно.
*
Много ясно и точно написано, Елла. Благодаря ти за доброто обяснение.
Включвам се да следя темата.
*
Благодаря ти, *Ella*!!!
Много подробно и ясно си го описала. Много ти благодаря за отзивчивостта!
 :thankyousign:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.