Стефани, при последния си опит и аз пътувах от чужбина. Търсих по форумите информация от други момичета пътуващи за опити или операции, за да се ориентирам какво да имам в предвид. Щом времето ти е ограничено трябва да се свържеш с лекаря ти, да се разберете за вида протокол на стимулацията, щом си за първи път при него сигурно ще е малко по-сложно, защото не е запознат със случаят ти, как реагираш на стим. и какво да се очаква. Аз съм в Малинов, при док. Стаменов. Разгошарях с него 3 месеца преди предполагаемото начало на отпуската ми. Разбрахме се за дълъг протокол. Таймирах цикъла с дуфастон, за да няма изненади, защото трябваше да приключим преди зимната им отпуска. Купихме билети за 20 ден цикъла ми и на 21 ден бях в клиниката за блокаж. Стимулацията продължи малко повече отколкото очаквахме. Решихме да изчакаме ембрионите до 5 ден - още едно закъснение. Въпреки всичко успяхме да се вместим в месец и половина и в деня на теста(отрицателен за съжаление) пътувахме обратно. Бях си направила контроли на изследванията преди опит, които обсъдихме при разговора с док. - хормони, микробиология, цитонамазка, вирусология, имунологични и само му ги занесох. Следващият път ще пътуваме отново , но тогава за ЗЕТ.
Успех!