0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #420 -: Януари 23, 2012, 17:19:06 pm »
Пожелавам успех на всички момичета :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #421 -: Януари 23, 2012, 18:12:23 pm »
Здравейте, милички! При мен от 4 яйцеклетки - 4 са се оплодили. :D Дано да се делят добре. Доки каза, че ако всичките се развиват ок, може би ще направим трансфер на 5-ти ден на два, ако не - на трети ще върнем каквото има за връщане. Утре към обяд ще знам каква е ситуацията. Пожелайте ми късмет!
Папа, стискам палци за прекрасен резултат на пункцията! Аз също имах един фоликул, който беше доста по-голям от останалите и го бяхме отписали, но ето че и от него излезе яйчице.

My first, my last, my everything!
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #422 -: Януари 23, 2012, 21:00:15 pm »
Здравейте, милички! При мен от 4 яйцеклетки - 4 са се оплодили. :D Дано да се делят добре. Доки каза, че ако всичките се развиват ок, може би ще направим трансфер на 5-ти ден на два, ако не - на трети ще върнем каквото има за връщане. Утре към обяд ще знам каква е ситуацията. Пожелайте ми късмет!
От сърце ти желая много късмет! Ние сме със сходна съдба, с по един яйчник и разни други нещастни събития... Аз точно два  дни се притеснявам, че на 5-ти ден стимулация, имам само 5 фоликула...Успех мила, дано този път е твоят опит!!!!  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #423 -: Януари 23, 2012, 21:11:36 pm »
Ей Барклет докато се наканя да ти пиша някакво успокоение за пункцията и ти вече се похвали с 4 отличника! Дано сред тях е твоето бебенце, двечки, трички...
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #424 -: Януари 24, 2012, 07:40:05 am »
Барклет, браво, ти си герой. Отличен резултат. Хайде сега да се похвалиш с успешен трансфер и след 14 дни ще се молим и ще се надяваме на положителен резултат. Колко ще ти върнат, двечки ли? Другите сигурно ще ги замразите, нали? От сърце ти пожелавам късмет!  yahoo_17

Аз утре съм на пункция. Малко съм притеснена, но то си е нормално.  :balk_144: Не знам колко яйчица ще успеем да извадим, надявам се да са повечко и да са зрели.
« Отговор #425 -: Януари 24, 2012, 09:05:17 am »
barklet, прекрасен резултат!  :goodluck: Стискам палци и за трансфера  yahoo_17
Бубулина, и аз съм с един яйчник, даже половин, и имах само пет фоликула, но и в петте си имаше по една яйцеклетка, така че са си напълно достатъчен брой. Не се тревожи излишно, мила! Вярвай в щастливия финал  :bighug: В крайна сметка, само една е нужна, за да стане пухкаво бебче  osi_9

papa2011, стискам палци за пункцията утре и за качествени и зрели яйчица  :goodluck:
*
« Отговор #426 -: Януари 24, 2012, 10:33:11 am »
papa2011 ,ще стискам палци утре за хубави яйчица

barklet,много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за трансфера и  :bfp: такъв резултат на края
 :bighug: :bighug:

Хей Туци радвам се да те видя  :balk_64:,как е при теб?

« Отговор #427 -: Януари 24, 2012, 11:55:25 am »
barklet успех....аз от днес съм на инжекции-ДЕКАПЕТИЛ..доки каза,да чакам да ми дойде цикъла и да отивам при него да видим кво ще следва...успех на всички момичета!!!!
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #428 -: Януари 24, 2012, 14:34:22 pm »
Бубулина, и аз съм с един яйчник, даже половин, и имах само пет фоликула, но и в петте си имаше по една яйцеклетка, така че са си напълно достатъчен брой. Не се тревожи излишно, мила! Вярвай в щастливия финал  :bighug: В крайна сметка, само една е нужна, за да стане пухкаво бебче  osi_9
Благодаря ти много за успокоението  :) :bighug: :bighug: Всъщност док днес каза, че има още един, но бил дребен и надали щял да настигне "батковците"...Ще разчитаме на тях. Дано са годни и най-вече, дано се оплодят...Моята пункция ще бъде най-вероятно в събота или неделя...И после, каквото сабя покаже...Междувременно ще стискам палци за момичетата преди мене и, ще разчитам, че после те ще ми отвърнат със същото... :D

« Отговор #429 -: Януари 24, 2012, 14:55:50 pm »
Благодаря на всички за хубавите думи!
Бубулина, като за един яйчник 5 си е доста прилична бройка. Аз досега не съм ги докарвала до толкова. Не се притеснявай. Ще стискаме палци през уикенда. Аз преди сегашната стимулация водих преговори с док. да засилим стимулацията, за да се получат евентуално повече на брой, но тя си държеше на по-малки от предния път дози с обяснението, че според най-новите схващания по-малкият брой яйцеклетки води до по-високо качество.
Моят трансфер е утре. Двечките се развивали много добре. Ще върнем 3. Ембриолозите не препоръчват замразяване, затова няма да рискуваме с 2. От тук нататък - Божа работа.
Папа, успех и чакам да се похвалиш утре.

« Отговор #430 -: Януари 24, 2012, 18:16:56 pm »
amanda, готвя се вече за втори опит. Март месец трябва да стартираме, ако всичко е наред. Позагубих се малко, защото доста зле ми се отрази хормоналният дисбаланс - адски мигрени с гадене, световъртежи, пъпки и други такива гадории. Сега като че ли се поокопитих, ама се оказа, че от стимулацията са ми пораснали на големина две бенки, та днес ги махнах, понеже ме притесняваха :)
Ти на какъв етап си?
barklet, чудесни новини  :balk_46: Даваш ми надежда за моя втори опит  :D
Бубулина, стискам палци за радостни резултати  :bighug: Моето племенниче става на годинка в неделя, така че ще ти е на късмет за пункцията :wink:
*
« Отговор #431 -: Януари 24, 2012, 18:44:17 pm »
Радвам се за теб,дано този опит е успешен. :bighug:
Аз малко съм далеч от втория опит,защото чакаме заповед от фонда някъде септември,а иначе се разбрахме с лекарката този да е ИКСИ,направо нямам търпение да идва това време :D

« Отговор #432 -: Януари 25, 2012, 09:14:44 am »
Барклет ,малко остана и ще си прибереш мъниците,тоест утре така ли?
Аманда ,ще видиш как бързо ще отлети времето .А и септември е много късметлийски месец .
Туци,бързо възстановяване ти пожелавам .А как ги махна тези бенки?Не  е ли опасно?
Папа,стиснати палчета за теб днес,за най хубавите яйчица ,пък колкото толкова.
Мариета,очакваме и теб съвсем скоро на финала.
Буболина,мисли положително ,а и за един яйчник това си е прекрасна бройка ,браво ,няма място за притеснение,а и все пак си на половината може да излезе още някой срамежлив фоликул :wink:.
Успех на всички .
« Отговор #433 -: Януари 25, 2012, 10:25:56 am »
rouzi-anna, не е опасно махането, защото бенките си бяха нормални, просто дерматологът ми каза, че от следващата стимулация със сигурност още ще пораснат и аз реших, че тогава рискът да ги повредя по някакъв начин ще е по-голям - едната ми беше на гърба и започна да ми се дразни от дрехите, а другата беше на лицето и просто ме притесняваше чисто естетически. При всички случаи е по-добре да ги няма, отколкото да се чудя дали някой ден няма да ми навлекат някоя беля. Махнаха ми ги оперативно, а не с лазер, така че - чиста работа  :D
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #434 -: Януари 25, 2012, 14:54:30 pm »
Появиха се два срамежливи, не е един, но съм вече на 8-ми ден стимулация и няма да успеят да настигнат "батковците", според док... :) 5-те основни се развиват добре, на големина са между 15,2-16,9 и се надявам, макар да изоставам с количеството, да наблегнат на качеството... :)Хубаво е, че нивата на хормоните отговарят, според док няма нищо притеснително... Тя каза, челигавицата е 9мм, това малко ли е? Инак, днес ми е последен ден стимулация, утре само хормони и преглед и така като гледам, в събота ще е пункцията...Дано повлечем крак с положителни тестове,та цялата година така да върви...
2012-та е годината на Дракона, според китайския календар и, макар, че много не вярвам на тия неща, казват, че е "бебеносеща" година и бездетните китайци планирали децата си тъкмо през нея.../това за кураж/ :D

« Отговор #435 -: Януари 25, 2012, 15:48:04 pm »
Завърнах се благополучно /в това ужасно време/, но днес на пункцията са ми извадили само 3  :egg:. Не мога да си обесня какво се е случило с останалите  :ask:. При тази силна стимулация направих 6 филикула, а извадихме 3.
Много ще се моля и се надявам и трите да са здрави и качествени!
Уф, така ми е притеснено  :balk_144:
Благодаря на всички за стиснатите палци. Моля, не ги пускайте !!!
*
« Отговор #436 -: Януари 25, 2012, 18:18:13 pm »
rouzi-anna ,чул те Господ,дано за всички е късмет
papa2011 , :crossfingers: :crossfingers:за много хубави ембриончета,имай вяра една моя позната от 3 Я и се оплодиха 2 и двете ги върнаха и теста и беше положителен,дано и ти да имаш този късмет :bighug:

« Отговор #437 -: Януари 26, 2012, 16:12:34 pm »
Папа, опитай се да се успокоиш, мила. При предишния ми опит пунктираха 3 яйцеклетки, върнаха ми две и забременях. Така че бройката да не те притеснява. Пожелавам ти и трите да се оплодят и да се развиват много добре!

*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #438 -: Януари 26, 2012, 16:39:06 pm »
Привет и от мен. След дълго колебание днес док реши, да ме стимулира и този ден. Хареса си два изоставащи фоликула и иска да ги пунктира и тях...Притесняваше я само, да не опущим растящите, но според нивото на хормоните реши категорично - стимулация. В този случай, пункцията остава за неделя, заедно с рождения ден на племеничето на Туци  :) Аз вече се чувствам доста некомфортно - подута и някак неразположена... :?А и в това калпаво време - напред назад два пъти дневно до клиниката и обратно...отели ми се волА. Смени ми стимуланта -от Гонал на Мерионал и второто не мога да си го бия сама, та се налагат нощни посещения...Но нищо! Господ обича силните нали? Стискам палци на всички ви и ви прегръщам силно!  :bighug:

« Отговор #439 -: Януари 26, 2012, 17:56:06 pm »
Момичета, от моите 3 яйчица, 2 са се оплодили. Третото не е успяло и сме го загубили.
Дай Боже двете юначета да продължават да се развиват и делят!  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:. Утре отново с трепет ще очаквам обаждане от клиниката  :phone:. Дано новините са добри!