Здравейте момичета!
И на мен се искаше да се запиша в темичката, с новината че започвам третия си опит но уви!... Толкова съм бясна, че чак сега сядам да пиша. Взех си заповедта на 01.09.2011, щях да започна опит през октомври, но ТСХ - 9.16. Д-р Начев веднага се намеси и след 45 дни, ТСХ 2.16, опита можеше да почне.. Но клиниката не работи през декември,и съответно не ми изписват противозачатъчни, а трябва да си чакам естествен цикъл! Проблемът е, че трябва да почна опит до 15 януари, така каза Начев, иначе пак 45 дни терапия и заповедтта ми изтича. А в клиниката казват, да се надяваме, че няма да има кисти (а при това е всеки месец така). Ако има, тогава ще го мислим. Искам и цветна снимка, ами нямало смисъл! Ама моята направена преди доста години. Искам спермограма (с мъжки фактор сме и пием и двамата прегнакер за него и за нея) - пак няма смисъл, само микробиология! Моят съпруг не е правил спермограма от една година, когато приключи втория ни неуспешен опит. Като почнем опита ще я направим...
Ох доста дълго стана... Но направо съм шах и мат!
На всички пожелавам една трепетна и вълнуваща Коледа! Важното е да вярваме, че всички ние ще получим рано или късно Коледното си вълшебство!