Нека Дядо Коледа тази година ви зарадва теб и всички момичета тук .
Аз наглеждам и другата темичка ,и няма да се оттървете от мен поне докато мога да разпръсквам вирусчета за вас .
От твоите уста в Божиите уши ,
rouzi-annaВ сезона на вирусите имаме нужда най-вече от твоите
Днес - трансфер на 2 ембриона в стадий бластоцист. Замразихме 3. Дано приключим с различен, положителен финал след 9 месеца.
Браво
Теди страхотен резултат
Сега си ги пази на топличко, че зима идва
и като грейне
след 9месеца може да ги разходиш навън
ОPTI аз съм в клиниката в Плевен.От тази сутрин започвам инжекциите.На Пурегон 300 и Мерионал 150.Уж доки каза че няма да има хипер стимулация а ми заяви че трябва да си докупя лекарства защото тези които ми отпускат нямало да стигнат.Незнам какво да си мисля.Определено оставам с впечатлението че в Плевен яко режат главите.Та то от фонда 5 хиляди и от нас горе доло толкова със всички разходи.Ама здраве да е.Нали пък имаме цел в живота но за съжаление без парички не се постига.
zuzuni То навсякъде режат глави, но какво да се прави - КАУЗАТА си заслужава.Ние сме при Владимиров. Стартираме самофинансирано ICSI. Доки каза, да си подготвим между 2000 и 3000лв за лекарства. От миналата седмица/18ден от МЦ/ започнах ДЕКАПЕПТИЛ 0,1.сестрата дето ми постави инжекцията каза, че цялата стимулация ще излезе между 3000 и 4000лв. Та незнам какво да си мисля вече. Това ни е първи опит и дано е успешен, защото 2-ри надали ще има. С мъжки стерилитет сме /тератозооспермия 4% по Крюгер, обаче и ДНК фрагментацията ни е повечко/ Първата бременност беше спонтанна, развиваше се нормално, но в 24г.с. приключи. След направените генетични и имунологични изследвания се установи ВРОДЕНА ТРОМБОФИЛИЯ. Така, че положението сега е следното - борим се за
, а след това ще се молим фраксипарина да си свърши работата и да износя бременността поне до 28г.с. Но едно по едно. Настроена съм позитивно и вярвам че това е нашият късметлийски месец.
Лелее много дълго стана. Благодаря за търпението да ме изчетете.
Успех на всички и много