Здравейте моми4ета и Ра4о.Днес бях на преглед.Новината е лоша.Много ми е високо ФСХ.По тукашните критерии на изследванията трябва да е между 11-16.Моето е 28.Доктора ми каза,4е положението е безнадеждно.Не може да се полу4и инплантация и е трябвало да направим тези изследвания преди да запо4нем процедурата...и не е трябвало да я запо4ваме с тези показатели на ФСХ.Не мога да ви обясня как се по4увствах..На въпроса ми не може ли да се регулира по някакъв на4ин,той ми изписа ИНОФОЛИН по едно прах4е на ден и каза да го пия един месец.На третия ден от следващия МЦ да напражя пак изследване за да видим дали се е намалил ФСХ.Про4етох много за инофолина и мнения тук във форума.Но това,което ме у4уди е 4е вси4ки казват,4е го приемат по 2 прах4ета на ден,а на мен доки ми каза по едно...Моля,ако има някой с опит да го сподели.И още,4е вси4ки които го пият имат СПКЯ.при мен няма такъв проблем,цикъла ми е редовен,имам овулация,нямам задържане или пукане на фоликули.Дали ще ми помогне да намаля ФСХ.Ве4е съвсем се объркаь,а да не казвам 4е днес исках да жзема един автомат и да застрелям вси4ки кипърски доктори.Не за дръго-ама може ли да запо4нат процедъра инвитро без да изследват ФСХ...опита ми от самото на4ало е бил обре4ен на неуспех...