Момичета, аз имам проблем. Детето ми е болно, с висока температура, но най-лошото е, че и мен май ме почва. В момента имам 37,5. Ще взема парацетамол, но знам, че друго не може. Знам, че не трябва да се поддържа висока температура, но какво значи висока? Сещам се и за метода с вода и оцет, обаче както е болен малкият, дали ще имам време да погледна и себе си.
Мъжът ми е в командировка на 800 км. Дори и да го извикам, може да се прибере най-рано в четвъртък. Чудя се какво да правя.
Ако при цялата лудост се закачи нещо, явно ще е инат като мен. И може пък и да почна да вярвам в чудеса.
мариета, разпитай подробно лекаря си какво има предвид! И аз знам като барклет - оставят се до бластоцист, ако има повече ембриони за селекция. Повечето клиники правят трансфер на 2-3 ден.
стефани, добре си направила, че си решила да смениш клиниката. Аз също живея извън България и добре, че е форумът. Колко четене му ударих и колко въпроси зададох на лекаря, докато се убедя, че знае какво прави ... Мъжът ми каза, че не съм имала доверие на човека. Ами, аз доверието не го подарям. И само мога да кажа - все още си мисля, че във водещите клиники в България процедурите се правят по-задълбочено и детайлно в сравнение с двете места, където съм правила опити. Ако правя още един, ще е на трето място и ще споделя.