0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #580 -: Февруари 12, 2012, 17:58:49 pm »
papa2011, съжалявам  :balk_144:
« Отговор #581 -: Февруари 12, 2012, 19:22:01 pm »
Моми4ета бихте ли ми казали кога трябва да дойде цикъла след неуспешно инвитро?спрях лекарствата в4ера,а днес по4ти мина деня и нямам никакви признаци...
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #582 -: Февруари 12, 2012, 20:02:07 pm »
Моми4ета бихте ли ми казали кога трябва да дойде цикъла след неуспешно инвитро?спрях лекарствата в4ера,а днес по4ти мина деня и нямам никакви признаци...
На трети ден при мен!
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #583 -: Февруари 12, 2012, 20:19:41 pm »
Момичета, включвам се и аз. Днес ми е четвърти ден от началото на стимулацията. Имам 20 фоликула, перфектен ендометриум и аз се чувствам добре, заредена с много положителна енергия. В момента ми бият фостимон.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #584 -: Февруари 12, 2012, 20:29:34 pm »
На трети ден при мен!
Явно е различно при всеки, на  мен ми дойде на следващия ден, след като спрях хапчетата.
« Отговор #585 -: Февруари 12, 2012, 20:36:21 pm »
а на мен 40 дена след като спрях хапчетата
« Отговор #586 -: Февруари 12, 2012, 20:44:17 pm »
Благодаря за бързите отговори.малко ми е притеснено.дано после да няма аномалии,в смисъл да сивлезе в ритъм за да мога да планирам идването си в БГ и срещата с доктор Александров.
*
« Отговор #587 -: Февруари 12, 2012, 23:12:23 pm »
Папа, много съжалявам.  :( Съвземи се и после обсъдете с лекаря как ще продължите! А ние сме тук и ще ти стискаме палци.

Стефани, на моя цикъл му отне 3 месеца, за да влезе в ритъм. Дано при теб всичко е нормално и не ти се налага да чакаш! Иначе ми дойде 3-4 дена след като спрях лекарствата.

бубулина, честито и лека до края!

При мен пункцията ще е във вторник. Да видим как съм се представила този път!
Имам две много любими приятелки. Бях им обещала, че ще сме заедно бременни. И двете са в началото на бременността си (едната - от инсе, другата - от икси). Сега остава и аз да си изпълня обещанието.  :)

« Отговор #588 -: Февруари 13, 2012, 07:27:58 am »
Благодаря ви за подкрепата мили момичета.
Днес ще се обадя в клиниката за да им кажа, че опита е неуспешен и съответно ще спирам лекарствата.
Питам се, кога отново да отида на преглед?
Докторката ми каза последния път като ме изпращаше след трансфера, но аз забравих.  :ask:
Каза "Ако имаш положителен резултат ни се обаждаш, няма да спираш лекарствата и след 10 дена идваш тук на преглед. Ако резултатът ти е отрицателен, обаждаш ни се, ние ще ти кажем кога да среш лекарствата и след като ти дойде М. на 10-ти ден пак идваш тука".
Мисля, че беше нещо такова... Вие какво ще ме посъветвате? Трябва ли да почивам един цикъл и нищо да не правя?

Замислям се и се питам от къде намирам тази сила и кураж за да мисля отново за бъдещето и то с надежда. Вчера бях съсипана, още не мога и не искам да повярвам, че опитът ни е несполучлив и въпреки това днес мозъкът ми калкулира и вече пресмята кога и как ще започна отначало.
Боже, дай ми сили за да продължа напред!

Успех на всички, които са в процедури. Дай Боже да имате щастието да видите   :bfp:
*
« Отговор #589 -: Февруари 13, 2012, 08:09:49 am »
blue_sky ,успех на пункцията утре,ще стискаме палци :crossfingers: :crossfingers: за много хубави Я
Папа,аз отидох на преглед след 4 дена след отрицателния тест,така се разбрахме с доки след като и звъннах ,а и тази дата беше определена още след трансфера ако е положителен резултат да отида на преглед.Чуй се  с твоя доки и той ще ти каже най -добре.Аз също много бързо взех да си мисля за новия опит,но трябва да чакам фонда,иначе ако имах средстава и възможност сега щях да започна нов опит.

« Отговор #590 -: Февруари 13, 2012, 08:12:17 am »
Папа, трябва  да си запишеш час за коментар защо не се е получило и как да продължите. Хубаво е да си запишеш за първите чисти дни, да може док да те прегледа  ... и да прецените какв оследва от тук нататък... няма да започнете още този цикъл.
 :bighug:

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #591 -: Февруари 13, 2012, 10:08:29 am »
Папа.Стефи,чакам ви много скоро силни момичета,със силно стиснати палци.
Аманда и теб .
Блу скай,успех във вторник,прекрасна дата между другото.
*
« Отговор #592 -: Февруари 13, 2012, 10:59:49 am »
Папа, не разбрах дали тестът, който си направила е уринарен или кръвен, мила. Ако не е кръвен,направи си такъв, преди да спреш лекарствата. Аз винаги правя дори по 2, за да съм сигурна, че не е станала лабораторна грешка.
Знам какво ти, на мен ми е 4-ти ден след трансфер и ти се възхищавам за силата, която лъха от думите, написани от теб.
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 11:02:34 am от Bogi »
« Отговор #593 -: Февруари 13, 2012, 14:03:39 pm »
Момичета на мен днес ми е втория ден от стимулацията,и ме мъчи едно адско главоболие,моля дайте ми съвет какво да пия доки ми каза само парацетамол но той не помага.Болката е много силна и не търпима дори ми се гади,втрисаме.
« Отговор #594 -: Февруари 13, 2012, 15:27:06 pm »
Папа,мила съжалявам много за твоя неуспех и те прегръщам :bighug: силно. Ти си голям куражлия, с думите си ни зареждащ от твоята сила, следващия път ще е последен за теб, сигурна съм и с най-сладкия резултат на финала.
Blue Sky,пожелавам ти от най-плодоносните пункции утре с най-добрите яйчица, да ни пишеш ,стискам силно палци :crossfingers:
Milokami r Geri03,момичета заедно се движим, аз съм 6 ден от ст-ята, Geri03 и аз 1-2 ден бях с гадно главоболие, но пиех изстискан лимон с мед и вода и сега е леко.Успех си пожелаваме,да се появат фоликулчета,да нарастват и с Бога напред!Успех на всички момичета в процедури или пред изпитанието -теста-Само положителни да прииждат занапред.. :bfp1:+++

Rouzi-Anna, благодаря ти за пожеланието за успех от предходни постове, Лека и щастлива бременност на теб,изпълнена с много положителни емоции и накрая слънчево бебче в ръцете ти :balk_118:   
*
« Отговор #595 -: Февруари 13, 2012, 15:28:00 pm »
Гери, пий каквото ти помага за глава! Едно хапче толкова няма да ти навреди на стимулацията.

папа, припомни ми дали беше на ест.цикъл! Ако си била без стимулация, можеш да продължиш веднага, но ако си била със - препоръчват почивка от 3 месеца, въпреки че зависи от лекаря ти. Мисля, че по-горе бях писала на Стефани, че на моя цикъл му отне 3 месеца отново да си стане нормален, а преди никога не съм имала проблеми с него.

Благодаря ви за пожеланията, момичета! В момента по-скоро съм притеснена, че детенцето ми е болно и ако утре е така, просто идея си нямам кой ще го гледа. Ама ще го мислим. За пункцията не се притеснявам - все пак съм "гърмян заек".

« Отговор #596 -: Февруари 13, 2012, 15:40:55 pm »
   Здравейте момичета! Включвам се сега, защото ми предстои първи опит ин витро. Предполагам следващия месец и не съм съвсем наясно, като вас. Ще се радвам да прочета съветите ви. Малко съм притеснена. Пожелавам успех на всички!  :bori_021:
« Отговор #597 -: Февруари 13, 2012, 17:18:22 pm »
папа stephanie73  не се отчайвайте,рано или късно ще станат нещата,щом сме се хванали на хорото ще го играем няма как,пък и нали за това живеем за един ревлив резултат  :babyflips:
blue_sky  успех и много тлъсти фоликули утре :crossfingers:
на всички нови момичета успех и много положителни тестчета
а аз в четвъртък съм на пункция,така че стискайте палци!!! :bighug: :bighug:
« Отговор #598 -: Февруари 13, 2012, 18:31:12 pm »
Гери,главоболието ти вероятно е от стимулацията,аз го имах почти до края .И сега се сещам че тогава ме  понаболяваше едно зъбче и пиех хексалгин на капки,ама всеки ден ,даже и не ми е минало през ум че може да ми навреди.По важното е да не пиеш каквито и да е лекартсва след трансфера,е ако може и сега да се избягват ,ама и аз мисля че ако е нетърпимо можеш да пиеш едно хапче което по принцип си ти помага.
Мома,Кика,добре дошла и успех .Страха ...остави го настрани ,и започни с много вяра и усмивка опита.Ние сме тук и ще помагаме ако нещо те тревожи.
Илиана,Милоками,Гери много късмет ви пожелавам ,и усещам как ще завалят много положителни тестчета .
Боги,пази бебенцата на топличко и след седмица очакваме да ни зарадваш.
*
« Отговор #599 -: Февруари 13, 2012, 19:07:22 pm »
geri03_73 ,аз съм на мнението на rouzi,на мен също ми позволяваха да пия и други лекарства,естествено след консултация с док,но мисля че няма да ти навреди едно хапче за глава.

moma_kika ,успех и на края :bfp:,няма нищо страшно ,даже аз нямах търпение да почна стимулацията, като знам за какво се боря

marieta25 ,стискаме палци пункцията да мине добре и с добър резултат :crossfingers: