0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #560 -: Февруари 11, 2012, 08:36:34 am »
Благодаря ви момичета!  :bighug: Много дълга борба предстои до финала от тук насетне, пожелавам си да е лека и успешна, а на вас- да ме последвате! :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #561 -: Февруари 11, 2012, 08:40:18 am »
ЧХГ на 10-ти ден 48,66...
Буболина, това е чудесен резултат за 10-ти ден. Честито и дано ЧХГ-то ти расте до безкрай, леки 9 месеца и безпроблемна бременност!  :cloud9:

Аз съм много притеснена. Няма да крия от вас чувствата си и да се правя, че не ми пука и че съм много "силна". Всяка сутрин си измервам БТ, въпреки, че ползвам прогестеронов препарат и съм наясно, че той потдържа нивото на БТ високо. Обаче тази сутрин БТ спадна с 2 десети, от 37,2 на 37. Обзе ме паника, днес ми е 14 ден след ЕТ. Утре ще си правя кръвен тест на 15 ден. Нямам никакви "бременни" симптоми, освен едни леко чувствителни гърди. Нищо! Сви ми се душичката  :(. Страх ме  :?.
Мислите ли, че на 14-15 ден след ЕТ вече трябва нещо да се усеща? И това, че аз нямам симптоми и температурата спада означава ли, че цикълът приключва?
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #562 -: Февруари 11, 2012, 09:29:17 am »
Буболина, това е чудесен резултат за 10-ти ден. Честито и дано ЧХГ-то ти расте до безкрай, леки 9 месеца и безпроблемна бременност!  :cloud9:

Аз съм много притеснена. Няма да крия от вас чувствата си и да се правя, че не ми пука и че съм много "силна". Всяка сутрин си измервам БТ, въпреки, че ползвам прогестеронов препарат и съм наясно, че той потдържа нивото на БТ високо. Обаче тази сутрин БТ спадна с 2 десети, от 37,2 на 37. Обзе ме паника, днес ми е 14 ден след ЕТ. Утре ще си правя кръвен тест на 15 ден. Нямам никакви "бременни" симптоми, освен едни леко чувствителни гърди. Нищо! Сви ми се душичката  :(. Страх ме  :?.
Мислите ли, че на 14-15 ден след ЕТ вече трябва нещо да се усеща? И това, че аз нямам симптоми и температурата спада означава ли, че цикълът приключва?
първо-благодаря ти! И второ-за твое успокоение, защо не препишкаш един тест /14-ти ден си е напълно нормално според мен!/, за да не се измъчваш толкова? Много успех ти желая! Както казва една мила моя приятелка от форума- симптоми може и да няма изобшо, а ако има, да са индивидуални при всяка жена! Не смятам, че температурата в случая е показател- тя се влияе от прогестероновите препарати...Вземи си тест! Кръвен на 15-ти ден ми се вижда малко множко за психиката, чудесно те разбирам и знам какво ти е! :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #563 -: Февруари 11, 2012, 10:17:05 am »
Буболина,честито.Леки месеци до края.Видя ли че и твоето чудо се случи.
Папа,абсурдно е да се водиш от базалната температура при наличието на толкова лекарства в организма си,а за симптомите при някой има ,при други не , а и често се припокриват бременни  и пмс . .Ама ти верно и днес можеш да си пуснеш един кръвен ,даже имаш голямо търпение.Аз стискам палци .
Илианка,и ти си в късметлийската серия ++++++++.
« Отговор #564 -: Февруари 11, 2012, 10:30:08 am »
Моми4ета,аз бях до тук...теста е отново <1....не съм от4аяна-напротив нахъсана съм за втори опит.сега само ще ви помоля да ми напишете на ли4ни или тук телефона на доктор Александров.Решили сме следващия път да си дойдем и да опитаме в АГ Варна.Знам,4е трябва да си по4ина малко,но имам миомен възел и може би ще трябва да поизбързаме преди да се е увели4ил.но това ще го реши доки.Пълна съм с енергия и хъс.Благодаря на вси4ки вас за подкрепата.ще продължавам да ви следя и когато има какво,ще се вклю4вам.
« Отговор #565 -: Февруари 11, 2012, 11:26:07 am »
Буболина  :bighug:честито миличка  леки и спокойни 9 месеца ти пожелавам.На финала поне едно здраво ревящо бебче :babyflips:
Стефани само така те искам мила без да се отчайваш и само напред чудото ще стане когато най-малко го очакваш :bighug: :bighug: :bighug:
Папа не търси симтоми отпусни се и мисли позитивно.И аз така при втория опит постоянно търсих симтоми,но освен едни леко болезнени гърди от време на време друго нямах.На 10 ден от трансфера ми  текна едно кафяво и като видях си казах ето пак всичко приключи.На следващия ден отидох и пуснах кръвен и резултата беше 98,14.Не спирайте лекарствата в никакъв случай на свой глави.Пожелавам ти един много положителен резултат и мисля,че ако препишкаш един уринарен тест е добре.Аз на 14 ден припишках един и ми показа две чертички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 11:40:06 am от danielska_81 »

« Отговор #566 -: Февруари 11, 2012, 12:09:48 pm »
Буболина, това е чудесен резултат за 10-ти ден. Честито и дано ЧХГ-то ти расте до безкрай, леки 9 месеца и безпроблемна бременност!  :cloud9:

Аз съм много притеснена. Няма да крия от вас чувствата си и да се правя, че не ми пука и че съм много "силна". Всяка сутрин си измервам БТ, въпреки, че ползвам прогестеронов препарат и съм наясно, че той потдържа нивото на БТ високо. Обаче тази сутрин БТ спадна с 2 десети, от 37,2 на 37. Обзе ме паника, днес ми е 14 ден след ЕТ. Утре ще си правя кръвен тест на 15 ден. Нямам никакви "бременни" симптоми, освен едни леко чувствителни гърди. Нищо! Сви ми се душичката  :(. Страх ме  :?.
Буболина,аз имах боцкания в корема и болки и всякакви такива бременни симптоми,но нищо не се полу4и...така 4е не се притеснявай 4е нямаш симптоми ами отивай да си направиш тест и не се измъ4ваи!4акам с нетърпение да напишеш едно тлъсто 4исло :P Гушкам те силно,с теб съм и ти желая успех!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #567 -: Февруари 11, 2012, 14:07:51 pm »
Честито Буболина, дано всичко да е наред занапред, щастливо бременеене!
Папа, кураж и късмет, пускай кръвен за да не се тормозиш!Стикам палци да е положетелен!
Стефи съжалявам за отрицателният резултат, но ти си боец както виждам, така че успех!
« Отговор #568 -: Февруари 11, 2012, 20:09:58 pm »
Бубулина:bighug: Знаех си аз, че ще ти е на късмет моето малко племениче  :wink:
« Отговор #569 -: Февруари 12, 2012, 11:00:11 am »
Здравейте момичета ето че дойде и моето време да се включа и аз активно в темата.От днес слагаме старт на процедурата по къс протокол съм.От днес започнах с един декапептил,утре включвам и450U мерионал и в петък съм на преглед стискайте палци всичко да започне добре и да завърши с ревящ финал.
« Отговор #570 -: Февруари 12, 2012, 11:22:06 am »
буболина честито много се радвам за  теб леки 9месеца  :bighug:
geri03_73 :welcome_1: и успех на финала
папаайде чакаме и от теб хубави новини,нали знаете,че това е късметлийската темичка и от тук на сетне само положителни тестчета :wink:
а аз в понеделник съм на преглед и доки каза,че или сряда или четвъртък ще ми е пункцията(вече имам 10 фоликула по-15мм :cheerleader:  )успех на всички :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #571 -: Февруари 12, 2012, 13:53:48 pm »
За съжаление не мога да се похваля с нищо хубаво. Резултатът е отрицателен.  :(
Просто не мога да повярвам или по-скоро не искам да повярвам, че отново е отрицателен.
Защо Господи, защо?  :balk_145:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #572 -: Февруари 12, 2012, 14:02:14 pm »
О Папа, съжалявам това е най- гадният моменет от цялата процедура, разбира се когато се случи така, че да е отрицателен резултата!
Разбирам те напълно знам коклко болка и горчивина се е събрала сега в сърцето ти!
Поплачи си и вдигни глава и продължи напред, пътя не е лек, но изпитанията са за тези които могат да ги издържат, ние сме смели и ще стигнем до успешен финал, загубила си битката, но в тази война ще се окажеш победител! :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #573 -: Февруари 12, 2012, 14:11:38 pm »
Много отдавна не бях се зачитала в темата.

Днес ми припомнихте всички вълнения и трепети от опитите ни за деца. След време, когато всички имате дечица, защото ще имате, ще ме разберете за какво говоря. Дори и тежките моменти остават като един "хубав" спомен когато виждате резултата:)

От сърце пожелавам на всички ви успех и сили да не спирате да мечтаете.

Петина.
« Отговор #574 -: Февруари 12, 2012, 15:15:19 pm »
Папа,  :bighug: И това ще мине. Ще успеем, ще видиш! Научих от този форум и от хилядите съдби, събрани тук, че който вярва и не се отказва, рано или късно успява.

My first, my last, my everything!
« Отговор #575 -: Февруари 12, 2012, 16:00:28 pm »
Папа,мила съжалявам,но борбота продължава!Разбирам те и искренно ти съчувствам и аз и всички момичета.Трудно е но ние сме силни и ще успеем.Поплачи си малко,за да ти олекне,поне аз така правия ,вдигни глава и отново напред.Ще успеем всички,сигурна съм в това.Едни по рано други по късно но ще успеем.
« Отговор #576 -: Февруари 12, 2012, 17:11:32 pm »
Папа,знам какво ти е сега...но трябва да сме много силни за да се изправим след поредния удар и да продължим.гушкам те силно-така както бих гушнала сестра ми в тежък момент
*
« Отговор #577 -: Февруари 12, 2012, 17:22:49 pm »
Папа,мила много съжалявам ,че трябва да изпиташ пак разочарованието :bighug:,каквото и да кажа няма да те утеши.
За съжаление пустия живот не ни поднася нищо на тепсия ,все трябва за да постигнем нещо да ни е много трудно,всички ние тук сме много борбени и няма да се предадем лесно,дано Господ  по-скоро  да ни дари с така желаните бебенца

« Отговор #578 -: Февруари 12, 2012, 17:35:30 pm »
papa  :bighug: сили и кураж  да продължиш напред, за да можем и ние които тръгваме по този път да бъдем силни в преследване на  мечтата си, ще успеем  :bighug:
« Отговор #579 -: Февруари 12, 2012, 17:56:32 pm »
Папа, едва ли можем да те утешим.... дано се съвземеш бързо...
Знам, че всички ще успеем едни ден, дано този ден бъде по-скоро!!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."