0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #540 -: Февруари 09, 2012, 13:51:20 pm »
Стефани, пожелавам ти да е станало чудото мила
« Отговор #541 -: Февруари 09, 2012, 18:45:48 pm »
Стефани, пожелавам ти да е станало чудото мила
Благодаря.Дай Боже да е станало :P
« Отговор #542 -: Февруари 09, 2012, 19:51:35 pm »
момичета днес ми увеличиха дозата и в събота съм пак на преглед според доки 9 фоликула са малко,а и вече са по 15мм немога да си обясня защо да са малко :( :( :(моля ви пишете мнение :(
« Отговор #543 -: Февруари 09, 2012, 20:08:40 pm »
Стефани, и аз се надявам при беб да се е получило. Продължавам да стискам палци!
« Отговор #544 -: Февруари 09, 2012, 20:54:25 pm »
момичета днес ми увеличиха дозата и в събота съм пак на преглед според доки 9 фоликула са малко,а и вече са по 15мм немога да си обясня защо да са малко :( :( :(моля ви пишете мнение :(
Мариета,аз мисля 4е 9 фоликула изобщо не са малко,но щом доктора ти е увели4ил дозата смятам 4е ще станат пове4ко до събота:)не се притеснявай,слушай доки-той знае какво прави.Стискам ти палци и ти желая от сърце успех!                                                                                                                                                                     Благодаря на вси4ки,които ми стискат палци!               
*
« Отговор #545 -: Февруари 10, 2012, 00:00:54 am »
Мариета, 9 фоликула са си хубава бройка. Питай другия път доктора защо смята така, ако се притесняваш!

При мен нещата изглеждат добре. Непрекъснато ми намаляват дозите. Вчера си купих допълнително пурегон, който вероятно няма да ми потрябва.  :lol: Утре очаквам да ми кажат, че пункцията е в понеделник. Имам към десетина големи фоликула. Предния път пак така беше. Вече си мислех, че няма да отговоря така добре на стимулацията. От предишната са минали 4 години, а и АМХ е малко под нормата, но явно притесненията ми са били напразни. Дано всичко е наред и по-нататък!

Стефани
, стискам палци за чудо.

Желая ви положителни тестове!

« Отговор #546 -: Февруари 10, 2012, 07:45:11 am »
Стефани и аз стискам палци за положителен резултат. Може би ще се случи чудо, надявай се!

Мариета ако имаш някакви притеснения не се колебай да питаш лекаря си. В момента най-важно е да си спокойна. Аз също мисля, че 9 е добра бройка. Ако се развиват и горе-долу еднакво, както пишеш по 15 мм си е даже супер. На кой е нужно да произведе много като бройка, а те 2-3 един по-голям размер, и останалите много по-малки.

Момичета аз май ще стартирам в следващата темичка в началото на март.
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #547 -: Февруари 10, 2012, 10:53:47 am »
blue_sky,stephanie73   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да се похвалите с :bfp: в най-скоро време,а на всички останали едно голямо благодаря :youwoman: :bighug: повдигнахте ми настроението,ще чакаме и ще видим както се вика и един фоликул ми е достатъчен за ревливия резултат :wink:успех на всички момичета :grouphug:
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #548 -: Февруари 10, 2012, 15:39:36 pm »
Момичета, моля за съвет! Знам предварително, че нищо сигурно няма- не ме жалете с отговорите си! пуснах сутринта кръв за ЧХГ, но от лабораторията ще ме забавят, казаха, че ще направят всичко възможно да извадят резултата преди 18ч, но не са сигурни дали ще успеят /тъй като е петък/. Дуфастон-а ми свършва и не знам какво да правя! Признавам, голяма глупост направих- препишках тест. Не веднага, след около 2-3 мин се появи втора МНОГО!! бледа черта, но се вижда /и мъжа ми я вижда/. Днес ми е 10-ти ден и знам, че е твърде рано за каквото и да било! Да продължавам ли с лекарствата, ако не се справят от лабораторията?
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #549 -: Февруари 10, 2012, 15:47:10 pm »
Момичета, моля за съвет! Знам предварително, че нищо сигурно няма- не ме жалете с отговорите си! пуснах сутринта кръв за ЧХГ, но от лабораторията ще ме забавят, казаха, че ще направят всичко възможно да извадят резултата преди 18ч, но не са сигурни дали ще успеят /тъй като е петък/. Дуфастон-а ми свършва и не знам какво да правя! Признавам, голяма глупост направих- препишках тест. Не веднага, след около 2-3 мин се появи втора МНОГО!! бледа черта, но се вижда /и мъжа ми я вижда/. Днес ми е 10-ти ден и знам, че е твърде рано за каквото и да било! Да продължавам ли с лекарствата, ако не се справят от лабораторията?
Разбира се,4е продължаваш лекарствата.по принцип не са ли ти изписани до 15 ден след трансфера?Аз също сум на Дуфастон 3 пъти дневно.моя тест беше отрицателен на 11 ден,после след 2 дни се увели4и малко,утре пак ще правя да видим какво става.Доки ми каза в никакъв слу4ай да не спирам лекарствата.Желая ти от сърце успех!
« Отговор #550 -: Февруари 10, 2012, 15:53:40 pm »
Не спирай лекарствата!Нямаш причина на този етап да го правиш, не бързай! А и тази бледа черта на уринарния... Не го пиша, за да ти давам напразни надежди. Наистина мисля, че не трябва да ги спираш. Досега си ги вземала, нищо няма да ти стане, ако ги приемаш още ден два (дай Боже и месец-два). А кога най-късно ще имаш резултат?

My first, my last, my everything!
*
« Отговор #551 -: Февруари 10, 2012, 16:12:01 pm »
Бубулина, в никакъв случай не спирай лекарствата преди да си видяла резултата и преди док да ти е казал да ги спираш. Тази бледа черта и то на уринарен на 10-ти ден ми се струва добър знак. Късмет!
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #552 -: Февруари 10, 2012, 16:58:56 pm »
Бубулина,и аз ще ти кажа като момичетата НЕ СПИРАЙ ЛЕКАРСТВАТА!А този уринарен тест...е за хубаво ,дано дано!
Стефи,успех утре дано чхг е нараснало още повече.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #553 -: Февруари 10, 2012, 18:16:31 pm »
ЧХГ на 10-ти ден 48,66...Благодаря за подкрепата, дано всичко е наред от тука насетне! :) Док каза да продължавам с лекарствата и на 22-23 на преглед. Още не знам къде съм, моля да ме извините! Успех на всички ви!
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #554 -: Февруари 10, 2012, 18:19:49 pm »
Браво на теб! Видя ли! А ти искаше да спираш лекарствата. Много се радвам за теб и ти пожелавам скоро да видите и сакче. Сега се пази и си почивай!

My first, my last, my everything!
*
« Отговор #555 -: Февруари 10, 2012, 18:43:49 pm »
Браво Бубулинке :bighug:,дано всичко да е наред и за напред.

stephanie73
,дано утре ЧХГ-то да е нарастнало :crossfingers:

« Отговор #556 -: Февруари 10, 2012, 20:13:50 pm »
Браво Буболина! Много се радвам за вас, а на прегледа - хубаво сакче! Стефани, успех утре и да продължиш положителната серия, пък и цяла година да продължи най-добре! Ей, момичета много ви се радвам, хайде примъквайте се в бременната темичка!
« Отговор #557 -: Февруари 10, 2012, 21:43:43 pm »
Браво Буболина!Радвам се за успеха ти!Желая ти много радостни 9 месеца!БЛАГОДАРЯ ви моми4ета за стиснатите палци :P Утре ще ви пиша какво е станало.
« Отговор #558 -: Февруари 10, 2012, 22:42:32 pm »
Блаво, Буболина  :balk_46: :balk_46:Супер, сега се пази,храни и радвай, леки 9 месеца занапред, и така да те последват Папа,Стефани в близките дни!Много стискам палци за всички в очакване на тест и тези в процедури.
Аз съм в началото на стимулацията, много се вълнувам и съм щастлива да чета постове като на Буболинка! :bighug:
« Отговор #559 -: Февруари 11, 2012, 07:05:32 am »
Стефани, успех днес и щом имаш резултат пиши! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Събудих се много рано за събота, пия кафе и препрочетох почти цялата тема и толкова ви се радвам! Толкова подкрепа и толкова положителна енергия има тук, че направо можем света да обърнем. Борбени момичета, просто заслужаваме шанса да успеем!  :grouphug: :bighug: