0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #220 -: Декември 16, 2011, 09:29:30 am »
Теди, съжалявам, аз също си мислех, че  сигурно ще си бременна! :bighug:
Еее, направо немога да повярва нали бластоцидите са инплантират уж по лесно!Защо така стана....!!!!
Нова Година Нов Късмет ти пожелавам Теди! :bori_023:
« Отговор #221 -: Декември 16, 2011, 10:01:39 am »
Съжалявам Теди  :bighug: :bighug: :bighug:

Новата година ще ти донесе много късмет и сигурна съм така чаканато бебе!
« Отговор #222 -: Декември 16, 2011, 13:34:11 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета. И аз разчитах много на този опит. :( За първи път имах толкова фоликули, а съм с 1 яйчник, за първи път пробвахме да ги оставим до бластоцисти и това, че 5 се развиваха добре до 5 ден, ембриолозите и Стаменов казаха, че е много добър показател за качеството и потенциала. След теста говорих с док и според него причината за неуспеха е в лигавицата. Тя никога не е била отлична, но този път беше по-зле. След последния аборт се наложи да правим 2 пъти абразио и проблема след това се задълбочи. Пробвахме с биопсии, но след прием на какви ли не лекарства, лепенки, глобули във високи дози едва успяха да вземат материал за 1 биопсия и така спряхме. Според док силната атака над лигавицата може би е изиграла обратен ефект и за това няма имплантация. Сега - почивка и когато реша ми казаха да се обадя и ще започнем по-ранна подготовка за лигавицата, но по-мека. Док възлага големи надежди на замръзения трансфер. Аз също.
Извинете ме за дългиа пост.
Много късмет на очакващите теста. Леки и щастливи оставащи месеци на бременните момичета. На неуспелите - не се предавайте, скоро ще изгрее слънце и на нашите улички. :wink:
*
« Отговор #223 -: Декември 16, 2011, 13:58:10 pm »
теди. :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #224 -: Декември 16, 2011, 14:07:40 pm »
Ох, Теди  :( Гуш! Тази работа с лигавицата наистина иска малко почивка. Че да може после да се зарадваш на резултатите от замразения трансфер. 
*
« Отговор #225 -: Декември 16, 2011, 16:54:54 pm »
Вчера - 13 ден от трансфер на 2 бластоциста кръвния тест е 0,22. :(
Теди  :bighug: Съжалявам миличка. Знам колко боли , но горе главата НИЕ ЩЕ УСПЕЕМ.
« Отговор #226 -: Декември 16, 2011, 16:58:10 pm »
ОПТИ, на теб не ти ли беше пункцията днес? Как си, как се чувстваш?  
Ох, извинявай, сега видях в другата тема, че сте извадили цели 9! Браво, ударник  :lol:
« Последна редакция: Декември 16, 2011, 17:00:06 pm от Heaven »
*
« Отговор #227 -: Декември 16, 2011, 18:37:22 pm »
Ех Теди толкова съжалямам  :bighug: пожелавам ти новата година да ти донесе много положителни емоции и най-накрая така жадувания резултат. Сега бързо възстановяване и горе главата към разбора и намирането на верния път. Късмет мила
« Отговор #228 -: Декември 17, 2011, 09:08:49 am »
Здравейте момичета.За съжаление моят опит приключи с неуспех.Пожелавам ви весели празници и много положителни тестчета.Стискам ви палци дано да успеете.Лек ден и касмет.
« Отговор #229 -: Декември 17, 2011, 09:56:38 am »
Елиза,толкова съжалявам :bighug:
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #230 -: Декември 17, 2011, 10:08:48 am »
Здравейте момичета.За съжаление моят опит приключи с неуспех.Пожелавам ви весели празници и много положителни тестчета.Стискам ви палци дано да успеете.Лек ден и касмет.
Съжалявам мила,ммного е гадно,но трябва да продължим да се борим :bighug:

*
« Отговор #231 -: Декември 17, 2011, 13:10:35 pm »
Толкова ми е мъчно момичета, наистина вярвах, че Коледа ще е вълшебна, а то само отрицателни тестовете, ще се побъркам, много, много гадно. Направо ме е страх и аз нещо съм се обезверила и не мога да взема решение кога да направя теста в понеделник на 12 ден или в сряда на 14 ден. Знаете ли, че толкова ме е страх, че чак не ми се пуска, а от друга страна ми се иска всичко да се разбере по-скоро. Прегръдки от мен
« Отговор #232 -: Декември 17, 2011, 13:45:17 pm »
kumba,и аз започвам да се отчайвам с тези отрицателни тестове,тъй като на мен ми престои стартиране на инвитро през януари,и точно в тази тема трябва да пиша и ме обзема паника.Че то както е тръгнало тази тема да не се окаже само с отрицателни тестове,дано след Коледа да стане чудото и да завали сняг от +++ тесчета.Относно твоят тест направи го на14ден.Не бързай по рано 2 или 3 дни не ти решават проблема.И от все сърце ти пожелавам :bfp1:и за другата Коледа да гушкаш :bori_007:а защо не и  :bori_007: :bori_002:
Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2
« Отговор #233 -: Декември 17, 2011, 13:53:51 pm »
Е какъв е този песимизъм за Коледа стават чудеса Кумба вече е време за положителни тестчета така че аз силно вярвам че твоят ще е такъв
Момичета аз имам и един въпрос какво изписват в БГза лигавицата и от кога започва да се взема аз имам голям проблем с нея
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 13:56:59 pm от k.s.stoyanova »
Красиfile:///
« Отговор #234 -: Декември 17, 2011, 14:03:04 pm »
Толкова ми е мъчно момичета, наистина вярвах, че Коледа ще е вълшебна, а то само отрицателни тестовете, ще се побъркам, много, много гадно. Направо ме е страх и аз нещо съм се обезверила и не мога да взема решение кога да направя теста в понеделник на 12 ден или в сряда на 14 ден. Знаете ли, че толкова ме е страх, че чак не ми се пуска, а от друга страна ми се иска всичко да се разбере по-скоро. Прегръдки от мен

Кумба, успокой се, това е най-важно за бебето, не са ти нужни никакви негативни преживявания, особено такива дет си ги самовнушаваш и се навиваш все повече. Казвам ти го от личен опит, аз правех същото, накрая бях убедена, че не е станало, а теста се оказа положителен.
Успокой се направи нещо хубаво за себе си.
и 12 ден е достатъчен за кръвен тест. Спокойно можеш да го направиш.
 :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2
« Отговор #235 -: Декември 17, 2011, 14:03:43 pm »
Е какъв е този песимизъм за Коледа стават чудеса Кумба вече е време за положителни тестчета така че аз силно вярвам че твоят ще е такъв
Момичета аз имам и един въпрос какво изписват в БГза лигавицата и от кога започва да се взема аз имам голям проблем с нея
Е дано да стане, но нещо наистина съм се обезверила. На мен ми изписаха Дуфастон от 14 ден на цикъла за 10 дни x1.
*
« Отговор #236 -: Декември 17, 2011, 15:28:38 pm »
Краси, за лигавицата съм чела, че се слагат глобули Виагра, но повече от това не знам. Трябва да го обсъдиш с лекаря ти.

Момичета, без песимизъм, моля, че се очаква през януари и да се хвърлям в дълбокото. Нищо, че съм гърмян заек.  :wink: Преди първия ми опит толкова бях изчела, че лекарят ме попита дали не съм завършила медицина. Сега съм при друг лекар и вече си имам мнение за стимулацията, различно от това на лекаря. Става въпрос за препарата. Предния път бях с Пурегон, не особено високи дози, и докарах 9 яйцеклетки. Сега съм с 4 години по-дърта, но все пак съм на 33. И съм твърдо против менопур-а. Каквото съм чела за него, хич не ми е допаднало.

Весели празници и положителни резултати!

« Отговор #237 -: Декември 17, 2011, 17:39:06 pm »
Слагала съм глобули приготвени с виагра, а този път пък ми изписаха глобули с еротон. Това започна на 5 ден от стимулацията - бях по дълъг протокол и ги слагах 7 дена. През ден ми поставяха и някакво лекарство в матката - т.н. "помпа". Поставях и неупоген през ден от началото на стим. - той също имал отношение към лигавицата. Вземах високи дози вит. Е. Стигнахме до 8 мм два дена преди пункцията.
*
« Отговор #238 -: Декември 17, 2011, 20:42:20 pm »
Краси Предния път бях с Пурегон, не особено високи дози, и докарах 9 яйцеклетки. Сега съм с 4 години по-дърта, но все пак съм на 33. И съм твърдо против менопур-а. Каквото съм чела за него, хич не ми е допаднало.

Блу скай,какво не ти харесва на Менопур-а?странични ефекти ли имаше от него или просто от четеното ?.Питам защото аз вече два пъти бях с Гонал и Менопур,сега след разговор с лекарката относно скледващ опит тя подчерта че ако искам може да смени Гонала но твърдо е за Менопур и че имам нужда от него-обясни ми че влияе доста добре  за качеството на яйцеклетките и изобщо го похвали доста  :wink:Лично аз не съм имала оплаквания когато съм го ползвала,единственото което не ми понасяше беше Лупрона(блокиращият препарат),които ползвах 2рия опит,но пък честно казано тогава най добре отговорих на стимулацията..
За мен няма значение на каква стимулация ще сме,важното е  крайният резултат!
Момичета,следя ви и вярвам че от тук нататък ще напълните темата само с положителни резултати.Успех!
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #239 -: Декември 17, 2011, 21:13:47 pm »
За лигавицата на матката на мен също при двата ми опита са изписвали "Виагра" и преди трансфера става 10 мм, доколкото знам този Еротон е същото нещо!Последно септември беше май точно Еротон!Едната глобула беше 6 лв, слагах две сутрин и две вечер!Или две вечер и една сутрин, нещо такова в продължение на една седмица!Докторите казват кога да ги сперш!