0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #160 -: Декември 13, 2011, 12:13:48 pm »
кумба, днес ми е 4 ден след трансфер и се чуствам като теб, нищо не ме боли, нямам никакви признаци на нищо. само гърдите-но това е от прогестерона и при неуспешните си инсминации се чуствах по този начин. От друга страна при бременността си си посмням придърпвания и болки долу седмица след овулацията (тогава бях сигурна, че ще се неразположа). по тази причина мисля, че всичко е много, много индивидуално и различно все път. знам какво ти е. сигурно ако имах собствена лаборатория, щях да ходя да си меря ЧХГ-то всеки ден:)) Ако ако имах ехограф, щях да се гледам по два пъти на ден:)))
« Отговор #161 -: Декември 13, 2011, 12:29:01 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата и стиснатите палчета.kumba и  Имел и аз този път нямам никакви болки и придърпвания не се притеснявайте всичко ще е наред все пак е месец декември трябва да вярваме в успеха. mc101
*
« Отговор #162 -: Декември 13, 2011, 13:39:01 pm »
Момичета не се отчайвайте,при всеки е много индивидуално както е казала Имел,сигурна съм че вие ще успеете да ни зарадвате в този прекрасен месец :balk_602:.
И аз една седмица след трансфера вече не усещах нищо и макар че  не успях не губех вяра и за миг,даже като ми дойде цикъла и трябваше док да ме прегледа все си мислех,че може да е станало чудо,но уви :balk_62:.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #163 -: Декември 13, 2011, 13:59:06 pm »
хайде стискаме палци на Жужанка, Кумба, Имел и всички,които чакат тест;-)))
Само с положителни тестове да се похвалите тези дни;-) Все пак е Коледа.
Не се вглеждайте в разни симптоми-при всеки е супер индивидуално. Само излишно се тормозите.
Успех мацкиииииии,чакаме ви в другата тема  :goodluck: preggo :bfp1:
*
« Отговор #164 -: Декември 13, 2011, 15:16:05 pm »
хайде стискаме палци на Жужанка, Кумба, Имел и всички,които чакат тест;-)))
Само с положителни тестове да се похвалите тези дни;-) Все пак е Коледа.
Не се вглеждайте в разни симптоми-при всеки е супер индивидуално. Само излишно се тормозите.
Успех мацкиииииии,чакаме ви в другата тема  :goodluck: preggo :bfp1:
Дано оправдаем очакванията ви, както и нашите де  osi_9, но нали си стоя вкъщи и какво да правя само мисля сега защо нищо не ме боли, не изтича ли прекалено много този утрогестан, човек без работа. По време на стимулацията бях толкова позитивно настоена направо имах чувството че съм си бременна още от тогава, а сега нещо само черни мисли в тази моя глава ще се застрелям поне спрях да рева.
Посипини с вълшебния си прашец Dragica и ни урисай с късмет  :bfp:
« Отговор #165 -: Декември 13, 2011, 15:20:33 pm »
Аз си ходя на работа, но пак същите мисли ми се въртят в главата, така че явно всички сме на една вълна. :wink: :D
« Отговор #166 -: Декември 13, 2011, 18:46:59 pm »
Милички силно ви прегръщам  :bighug: :bighug: :bighug:за късмет :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:.Вярвам,че ще успеете и ще ни зарадвате с хубави новини.Не търсете симптоми и Вярвайте,че чудото ще се случи.Знам,че чакането е много.Мислите също ден и нощ са в главите на всяка.Но на Коледа стават чудеса :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #167 -: Декември 14, 2011, 07:43:33 am »
Мили момичета, и аз се присъединявам към стиснатите палци за положителни резултати.
Това очакване е голямо изпитание, но в същото време е приятно защото се чувстваме "бременни" до доказване на противното  :lol:.
Боли когато се разочароваш, но ние сме силни и винаги ще продължим напред.
Предстоят най-хубавите празници  santa2 и се надявам Дядо Коледа да ви донесе най-желания подарък  tree2a.

Аз оставам за догодина. Нова година - нов късмет!
*
« Отговор #168 -: Декември 14, 2011, 07:50:15 am »
OPTI наистина се позагубих.Просто много нерви ми се насъбраха в последно време.Нещо взех да се отчайвам от клиниката си.А да не говоря че ме разсипаха финансово.Днеска ми е 10 ден на процедурите.Освен пурегона и мерионала ми изписаха и цетротид който поставям на обед.Имам 8 фоликула,5 в ляво и 3 дясно.За сега се очертава пункцията ми да е в четвъртък но утре ще знам със сигурност.
Здравей zuzuni Постарай се да се успокоиш. Нормално е при толкоз хормони да сме изнервени, но нали целта оправдава средствата А отностно финансите не ми се говори - нашето самофинансирано ICSI ни излезе 6301,37лв /2263,77 за медикаменти; 917,6 за изследвания и 3120лв за самото ICSI/ Но при нас се очакваше. Доктора ни предупреди че стимулацията ще излезе между 2000 и 3000лв. Мойта стимулация протече с Декапептил 0,1IU/ден; Гонал Ф 225IU/ден (3дни и след това го намалиха на 150IU/ден); от 4-я ден ми включиха Мерионал 150IU/ден. Резултатът е 15 фоликула(10 в ляво и 5 вдясно). Днес в 20ч. - Овитрел и Пункция на 16.12. ( 13-ти ден от МЦ)
Ти нали си по ФОНДА. Знам че при по-силни стимулации парите от ФОНДА не стигат и се налага двойките да доплащат, но все пак.  :crossfingers: за ПУНКЦИЯТА  :goodluck:

Милички силно ви прегръщам  :bighug: :bighug: :bighug:за късмет :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:.Вярвам,че ще успеете и ще ни зарадвате с хубави новини.
danielska_81 Благодаря за вирусчетата, точно сега имам огромна нужда от тях
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 07:55:45 am от OPTI »
« Отговор #169 -: Декември 14, 2011, 10:27:27 am »
здравейте отново момичета,доста време не съм писала ,след всичко което ми се случи не знаех какво да кажа само си чаках часа на прегледа.Вчера бях на преглед и се видя едно плодно сакче,но все още не се вижда дали има нещо в него,вчера ми беше 22-я ден от трансфера дали е твърде рано,доктора ме вика пак на 23.12 да видим дали ще има сърдечен ритъм,много съм обнадеждена. :bighug: :bighug: :bighug:
стидкам палчета на всички
НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!
« Отговор #170 -: Декември 14, 2011, 10:34:10 am »
здравейте отново момичета,доста време не съм писала ,след всичко което ми се случи не знаех какво да кажа само си чаках часа на прегледа.Вчера бях на преглед и се видя едно плодно сакче,но все още не се вижда дали има нещо в него,вчера ми беше 22-я ден от трансфера дали е твърде рано,доктора ме вика пак на 23.12 да видим дали ще има сърдечен ритъм,много съм обнадеждена. :bighug: :bighug: :bighug:
стидкам палчета на всички
НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!
Честито миличка,разбира се че ще чуете сърчицето на бебо.Само позитивно мислене и весели празници  :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #171 -: Декември 14, 2011, 10:53:20 am »
Здравейте и от мен и аз се включвам тази темичка,ние ще стартираме през януари.
shoni_s,каква е тази паника щом сте видяли плодно сакче значи 100% ще чуете и сърчице, от мен много стиснати палци.На тези дето им предстои тест много тлъсти ЧХГ,на тези дето са в моето положение успешни процедури и в най-скоро време да пишем в другата тема.Коледа наближава а по Коледа стават чудеса.Весели празници и успех на всички.
*
« Отговор #172 -: Декември 14, 2011, 11:41:59 am »
OPTI успех на пункцията.Моята е утре.Аз не се нервя от лекарствата а от самата клиника.Винаги сме казвали че трябва да вярваме на доктора си но лошото е когато те не вярват в теб и не ти влизат в положение.А при нас така се получи.Разочаровах се много защото те бяха способни да ми провалят опита и то почти на финала и ако има следващ път със сигурност няма да е при тях.По фонда съм и това ги дразни и не пропускат да отбележат че все не можели да се оправят с документациите.Еми да си сменят работата като не я умеят.Защо ние трябва да сме потърпевши.
« Отговор #173 -: Декември 14, 2011, 12:16:33 pm »
zuzuni само бъди спокойна всичко ще мине успех на пункцията
geri03_73 ще ти стискаме палци
« Отговор #174 -: Декември 14, 2011, 12:20:23 pm »

« Отговор #171 -: Днес в 10:53:20 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте,силни момичета и аз се включвам в тази темичка,ние ще стартираме през януари , ако всичко върви нормално.
От мен много стиснати палци за тези дето им предстои тест за много яки ЧХГ,на тези, които са в процедури-леки и много плодоносни,а другите в моето положение - успешни бъдещи процедури.Коледа наближава,радвайте се много, надявайте се още по-много и чудесата ще се случат.Весели празници, много положителни емоции и успех на всички!  tree2a tree2a tree2a

« Отговор #175 -: Декември 14, 2011, 12:28:42 pm »
Момичета теста ми е отрицателен 13 ден 0,2.
« Отговор #176 -: Декември 14, 2011, 12:30:24 pm »
много,много,много съжалявам миличка не губи надежда една голяма :bighug: :bighug: :bighug:
*

birzata

• 225
  • След лошото винаги идва хубавото !!
« Отговор #177 -: Декември 14, 2011, 12:42:43 pm »
Момичета пункцията ми се очертава да е в неделя или в понеделник :pleasantry:Имам нужда от стиснати палчета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #178 -: Декември 14, 2011, 12:51:48 pm »
съжалявам jujanka4444 
 следващия път! :D
*
« Отговор #179 -: Декември 14, 2011, 13:32:56 pm »
jujanka4444  :bighug:,съжалявам
birzata,zuzuni успех на пункцията :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
shoni_s  пожелавам ти накрая едно здраво  :bori_002: