0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Хайде на графиката на Делфинчето ;-)
« Отговор #20 -: Декември 01, 2011, 17:15:39 pm »
Минавам и аз да драсна 2 думи :) Графиката ти върви много добре, а и сте се постарали със  :heartbeat: за това е напълно възможно да си  preggo  Аз писах и на други места, че месеца в който видях 2те чертички, бях абсолютно сигурна че ще ми дойде! Симптомите си ми бяха същите като преди М, само дето не дойде :)
Успех от мен, стискам палчета и малко вирусчета от мен  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Дано мине някой да "метне" и синички, та да можеш да си избираш :)
Поздрави
Криска, мерси за наминаването  :wink:
Дано да заразиш всички момичета тук с твоите вирусчета, имаме нужда. Как искам и аз час по-скоро да се "разболея" така  :P
Розови, сини, не съм претенциозна, само да стане чудото  :P
Между другото днес напрежението в гърдите ми май поспадна, а обикновено ще се пръснат преди М.
Знам ли какво да си мисля?... И смея ли?... :balk_87:
А на теб лека бременност, мила!  :balk_102:
*
« Отговор #21 -: Декември 01, 2011, 17:16:35 pm »
Чувала съм, че понякога отчита и преди датата на Ц, за това винаги можеш да направиш тест ако искаш. Ако е отр. не се отчайвай. На мен ми отчете тест на 14ти ден от зачеване, като втората черта едвааам се видя..С мъжа ми я гледахме сигурно през 10 мин за да се убеждаваме един друг дали я има или няма.  Попринцип, ако наистина си много нетърпелива направи си кръвен тест, той ще ти отчете на 100%
Стисакм палци, разбирам нетърпението ти :)

Мерси за пожеланията, айде всички дано се заразите от тая "болест" :) Целувки

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #22 -: Декември 01, 2011, 17:31:50 pm »
на мен много ми харесва графиката ти и ми се струва, че наистина има шанс и да е станало чудото......което много ти желая! Дано!
« Отговор #23 -: Декември 02, 2011, 09:50:51 am »
 :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #24 -: Декември 02, 2011, 10:05:09 am »
 :youwoman: :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #25 -: Декември 02, 2011, 11:06:42 am »
Добре че ви има, момичета  :balk_21:
Благодаря ви за подкрепата!
Аз все още се надявам, въпреки отрицателния тест от сутринта... Гледах, взирах се, ама ни помен от даже едва забележима втора черта!!! Ех...!
Ако не дойде вещицата, мисля да повторя теста в неделя  :crossfingers:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #26 -: Декември 02, 2011, 11:47:48 am »
Рано е още! Минимум 14 дена след О ! Но спокойно скъпа! Дано да е твоя месец!
« Отговор #27 -: Декември 02, 2011, 12:50:07 pm »
Много хубава графика,повтори тестчето след 2 дни! :crossfingers:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #28 -: Декември 02, 2011, 13:12:31 pm »
супер графика дано да се задържи за много дългооо  :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #29 -: Декември 02, 2011, 13:25:36 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Късмет мила!!Ще стискам много,много... :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #30 -: Декември 02, 2011, 17:33:52 pm »
 И от мен много :crossfingers: Делфинче. Наистина е раничко за тест ,но и аз бих го направила на твое място. Дай Боже следе 2 дни тестчето да отчете :bfp:. Много цунки :balk_21: :goodluck:
« Отговор #31 -: Декември 03, 2011, 10:06:56 am »
Привет, момичета!
Аз за съжаление се отписвам от съревнованието този месец. Ниска БТ, болки в яйчниците, зацапване - абе с две думи: идва ми.
Пак започваме цикъла отначало...  :balk_134:
Дано всички вие имате повече късмет от мен! Пожелавам ви го от сърце!  :goodluck:
« Отговор #32 -: Декември 03, 2011, 10:43:35 am »
Делфинче,мила,не се разстройвай.Ние сме с теб и имаш нашата подкрепа.
Докато не дойде  :witch: има надежда.Силно те прегръщам  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #33 -: Декември 03, 2011, 12:02:50 pm »
Мила долфин много съжелявам  :( искренно се надявам следващия месец да е твоят ;) нали знаеш, по Коледа стават чудеса - пожелавам ти най-прекрасният подарък за Коледа !!!!

П.С.
А пък може и да е този - докато не идва М, всичко е възможно  :wink:

« Отговор #34 -: Декември 03, 2011, 12:24:13 pm »
Мила долфин много съжелявам  :( искренно се надявам следващия месец да е твоят ;) нали знаеш, по Коледа стават чудеса - пожелавам ти най-прекрасният подарък за Коледа !!!!

П.С.
А пък може и да е този - докато не идва М, всичко е възможно  :wink:

Крис, благодаря ти за подкрепата, мила! Благодаря ви на всички!
Вече съм по-добре. Сутринта ми стана много криво и се чудихме пак с приятеля ми какво не ни е наред, че все не става бебчето... Но се успокояваме, че пробваме едва от лятото. Като гледам някои други момичета тук колко чакат и чак ми става неудобно, че съм толкова нетърпелива  :oops:
Поне овулацията ми изглеждаше добре този месец, за разлика от предишните. Дано да стане следващия път. Е, за коледен подарък не мога да мечтая, но защо пък не за новогодишен...  :youwoman:
А иначе надежда за този месец вече нямам - течението се засилва и май си е М. Странно е, че коремът не ме боли вече, а по принцип първия ден съм ни жива, ни умряла от болка.
Ти как се чувстваш, расте ли коремчето? Не можах да намеря твоя тема, за да ти пиша там... Дано да си абонирана за моята :bighug:
« Отговор #35 -: Декември 03, 2011, 18:10:16 pm »
 Ох ,сладката тя. Няма да се тревожите миличка :balk_77:. Ще стане бебчо ,как няма да стане. Пробвайте поне една година и тогава ще се притеснявате. Сега се радвайте един на друг и не му мисли много ако е възможно. Може пък да получиш и Новогодишен подарък :bfp:. Много късмет ти пожелавам и стискам силно :crossfingers:. Цунки :bighug:
*
« Отговор #36 -: Декември 03, 2011, 22:38:29 pm »
 :hello2: Добре дошла и от мен мила.Виждам,че започвате нов месец така,че от сърце ти желая успех и дано този месец да бъде Вашия и да ни зарадваш с  :bfp: :bighug: :bighug: :goodluck:

*
« Отговор #37 -: Декември 04, 2011, 15:31:04 pm »
А иначе надежда за този месец вече нямам - течението се засилва и май си е М. Странно е, че коремът не ме боли вече, а по принцип първия ден съм ни жива, ни умряла от болка.
Ти как се чувстваш, расте ли коремчето? Не можах да намеря твоя тема, за да ти пиша там... Дано да си абонирана за моята :bighug:

Здравей, да ти кажа когато и ние престанахме да се пазим и да работим за бебче, симптомите ми преди М и М ми се промениха малко или много, възможно е и при теб да е така :)
Иначе аз нямам темичка, мислих да си направя, но после забременях и реших, че е безмислено вече тъй като няма да има много какво да се коментира в нея :) Иначе, няма как да не расте с толкова ядене :) Да, следя ти темичката и се надявам много силно скоро (направо този месец предлагам) и ти да започнеш една хубава бременна графика, та да няма какво да ти коментираме вече :)  yahoo_33

« Отговор #38 -: Декември 04, 2011, 18:54:32 pm »
margarita1971
Марго, мерси, мила! Ама хайде да не чакаме цяла година дано! Все ми се иска бебо да стане по-рано, че да не се налагат някакви други намеси. Но той Господ си знае работата и крои планове вместо нас, както винаги  :ask:
А на теб къде са ти сърчицата този месец? Да не сте си дали почивка?  :balk_177: :balk_600:

fanny
Фани, мерси че си се отбила и при мен! Гледам, че вече сте започнали ловуването. Дано сезонът е много успешен  :eggsperm: :bfp:

Krisi88
Крис, май имаш право. Напоследък симптомите ми са малко по-различни, а ние пробваме от лятото. Но тъкмо се зарадвах, че този път няма да ме боли толкова, то взе че пак ме мъчи с пълна сила. Ама ще търпим, няма как...
Хапвай, миличка, бебчо трябва да расте  :hungry:
Пожелавам ти да изкараш една мнооого лека бременност и да се сближавате все повече с бебока, и да си говорите  :lovedock: preggo

Прегръщам ви всички, момичета  :bighug:
*
« Отговор #39 -: Декември 04, 2011, 22:58:18 pm »
милиа  нов  месец   нов   късмет :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br