0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Хайде на графиката на Делфинчето ;-)
« Отговор #160 -: Февруари 27, 2012, 12:06:51 pm »
еее 4е   хубавооооо,да си  прекарате   суперскоооо :D :D  и след релакса  да ни  зарадваш  с едно  суперско тест4е :jump12: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #161 -: Февруари 27, 2012, 14:09:23 pm »
Приятно изкарване мила и дано след почивката да си дойдете вече трима, а пък може и 4етирима де :)  :crossfingers: :goodluck: :bighug:
« Отговор #162 -: Февруари 27, 2012, 15:46:51 pm »
Приятна почивка и от мен иииии не му мислете много много, важното е само да се обичате.
Силни прегръдки и много целувкииииии.
« Отговор #163 -: Февруари 28, 2012, 09:05:49 am »
Това е суперскоооо.Почивка,почивка ....
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #164 -: Февруари 28, 2012, 19:53:25 pm »
Браво,браво на почивка се случват най-хубавите неща.Успех милааааа и весело изкарване :bighug:

« Отговор #165 -: Февруари 28, 2012, 21:22:13 pm »
Да, и аз нямам търпение вече. Стягаме багажа и утре рано потегляме. Милото има семинар на Банско  :veloergo: :presi:, така че за него ще си е и работа, но за мен пък си е чиииста почивка  :jump12:  :wine: :balk_177: То добре че има такива семинари, че иначе изобщо нямаше да се наканим! В хотела има уайърлес, така че се надявам да мога да влизам отвреме-навреме и да ви наглеждам, че иначе ще ми липсвате всички  :bighug: Цунки, милички, и до скоро! И като се върна в неделя, да има поне 2-3 положителни тестчета, яснооо?  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #166 -: Март 05, 2012, 11:50:05 am »
Здравейте, сладуркииии! Върнах се! Хубаво си прекарахме, ама... свърши! На всичкото отгоре така се ядосах на този хотел - нета всички други страници ми отваряше, само Зачатие не искаше. Чак си помислих - отидоха ми и календатите, и графиките, и всичко! Ама сигурно нещо сървъра им по погрешка е блокирал този сайт, понеже снощи, като се прибрах, отворих всичко без проблеми. Та си водих там бележки за Т. в телефона  :D и днес прехвърлих всичко.
Имам един въпрос: на някой случвало ли му се е да има зацапване при твърде голямо физическо натоварване? Аз малко се поуплаших, макар че ми се е случвало и друг път. В хотела май попрекалих с плуването и фитнеса, ама какво да направя като условията бяха много добри - не се стърпях! А като се има предвид, че от не знам колко време не съм спортувала, се надявам да е нормално да ми го е понесъл трудно организма...???
« Отговор #167 -: Март 05, 2012, 12:02:58 pm »
Аз мисля,че няма от какво да се притесняваш,знаеш, че зацапването може да е от имплантацията,на която силно се надявам и стискам :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #168 -: Март 05, 2012, 12:56:35 pm »
И аз силно ти стискам палци зацапването да е предвестник на едно прекрасно  :bfp: Ти само трябва да не се притесняваш :) :goodluck: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #169 -: Март 05, 2012, 14:45:20 pm »
Според мен зацапването е по-вероятно да е от овулация,отколкото от натоварване,така,че вече освен да ти стискаме мнооооооооооого силно палчета друго не ни остава :D

« Отговор #170 -: Март 05, 2012, 17:25:56 pm »
Благодаря ви, милички, за подкрепата и успокоението! Но не ми се вярва да е вследствие на имплантация, понеже тя става 5-6-7 дни след овуто, а при мен е още рано. Силно се надявам да е поне заради овулацията, както казва Фани. Дано да няма друг проблем...
« Отговор #171 -: Март 06, 2012, 11:20:04 am »
Стига с тоя проблеми, да ходят някъде на друго място не при нас. Да се махат
« Отговор #172 -: Март 06, 2012, 20:29:31 pm »
 Сигурно е от овуто миличка. Не се притеснявай. На много жени се случва а и при теб е точно около предполагаемата овулация. Успех този месец сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #173 -: Март 07, 2012, 02:52:53 am »
И аз смятам, че е от О и на мен ми се е случвало веднъж и си изкарах ангелите, а после една приятелка ми каза че при нея винаги било така - зацапва и по време на О ( пфу представям си какъв кеф и е - никаква БТ и Ову тестове :) )! За това не се притеснявай:) Стискам силно палци да сте заченали едно ЧУДО в Банско и съвсем скоро да се похвалиш с  :bfp: :bfp: :bfp: :bighug:

*
« Отговор #174 -: Март 07, 2012, 13:51:02 pm »
мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #175 -: Март 07, 2012, 15:57:17 pm »
Делфинче, много  :crossfingers: от мен!
« Отговор #176 -: Март 08, 2012, 08:13:44 am »
Честит 8-ми Март на всички! Ние всеки ден доказваме, че сме силният пол! Нека поне днес ни поглезят, за да се почувстваме истински дами! И дано празникът донесе на всяка от нас най-скъпото в живота да една жена - да бъде МАЙКА! Прегръщам ви всички!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #177 -: Март 08, 2012, 08:54:58 am »
Честит Празник мила!  :bighug: Пожелавам ти твоето чудо скоро да се случи  :bfp: Бъди щастлива и обичана!
« Отговор #178 -: Март 08, 2012, 09:44:10 am »
Честит Празник и на еб миличка!Пожелавам ти да бъдеш много здрава и щастлива и още този месец да получиш най-желания подарък  :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #179 -: Март 10, 2012, 11:53:33 am »
Поздрав за всички ви, мили момичета, с пожелание е за една много усмихната събота!  :bighug: :bighug: :bighug:

ПРОСТО ЖЕНА

Погледни ме! Не свеждай глава!
 Аз съм твоята звездна вселена.
 Правя път, хвърлям мост през река,
 и изгрявам във утрин студена.

Аз съм твойте криле, твоят зов,
 и съм порив, и мисъл, и слово.
 Аз съм Вяра, Надежда, Любов...
 Жарка лава, потекла надолу.

Аз съм тази безумна мечта,
 що те води и нощем, и денем
 към далечни звезди и слънца,