Последно ме попитаха "кося" ли си краката и и секнах достъпа до банята. Преди това я слагах на гърнето и ме чакаше да се изкъпя или в коритото гонеше балончетата. От страх да не направи беля.
И Мони хапеше, и то само едно детенце, прословутото съседче с което са всеки ден заедно в градината и после на улицата. Ама тя не спираше да я дразни, на моменти и на мен ми идваше да я захапя, чесно. Лошото е, че тя и досега непрекъснато и се сърди, казва и, че няма да я викне да играят а ще си играе с каките на улицата, че и е грозна шапката и дрехите, е на моменти и казва че не са и чак грозни, ама нейните са по-хубави. Мони с никой не се държи така както с нея, на всички дава и играят, обаче с нея е друго. Най-накрая и писне и я бутне и кой отнася наказанието? Веднъж ми писна и и казах на девойката да се съобразява и да не и знае толкова устата, щото в училище няма да е Мони а някой друг и ще изяде хубав пердах заради тази своя голяма уста. Отговора и беше: На мене тате ми е казал и да шамаря... Устато и шамарещо, направо супер....И колкото мама и тате я учат да е все по отгоре, толкова аз уча моето дете да не посяга, защото ще се осакатят, да не дразни, защото не е достойно, да не слуша и да избягва подобни хора. Всеки ден си мисля, а сме в детската градина, какво правим нагоре питам аз... Е последния път я блъсна и обясних на майка и, че я обичам и уважавам като човек, но не съм си намерила детето на улицата. Разбра ме жената, започна да и се кара на девойката...преди да я бутне около час момичето си рисуваше и взимаше от ръцете и всичко, а моято дете седеше до нея и се молеше да и даде нещо...
Та хапането си е хапане, при нас да удря и хапе е ЗАБРАНЕНО, това е единствената забрана и наказвам жестоко. Също ако ми кажат и не съм видяла не прощавам. Обаче не са всички така, което много ме натъжава.