Привет и от мен!
Неприятно ми е да прочета, че има толкова болни... Бързо да оздравяват всички, че наближават празниците.
Мармотче, дано се оправи бързо Дани и да ви се размине пластиката.
Ние за сега се крепим, но децата са яко на имуностимулатори и инхалатора работи вечер, не че Еленка по миналата седмица не изкара един ларингит.
Парси, моя мъж и той хич не помага, а и съм се отказала да го юркам (ами нямам нерви и за това). Като се прибере и се сяда на компютъра, после вечеря и пак на компютъра. Ама съм предприела тактиката, ако аз съм в кухнята и някое от децата дойде да ми иска нещо което е в хола, веднага задавам въпроса "ти баща нямаш ли?" и ги изстрелвам да занимават него. И на мен ми се говори на моменти, че е въпрос на организация, ами организирала съм се, спряла съм почти да чистя, гладя на високосна, само гледам да е сготвено (2-3 манджи, 'щото всеки яде различни неща) и да сме изпрани и толкова. Сега Ели като беше болна, той си остана един ден в къщи да я гледа и се прибирам и той изчистил плота и печката в кухнята и ми обясни, че искал и не знам си какво още да изчисти, но като видял колко време му е отнело това и му станало ясно защо аз не съм го изчистила
.
Абе да са живи и здрави и децата и мъжете, ние ще се оправим някак.
Нинче, и аз нали съм от лошите майки и Елена, гледа рекламите и току каже на себе си, това няма да го ям защото ще стана дебела, ама понякога само едно може
. Стефан ги гледа, ама той само пее с тях