Ехе, гледам тук отбор за менкане
. Аз много викам и съм лоша, ще си зареват децата за вас още на третия час, не ден. А пък детето си не давам, щото ще ми го разглезите
. Шегата на страна, ама Мони слуша при всички, само като види мама се счупва от лигна и тръшкане и се чуди как повече да я ядоса. Тва от любов ми е казало детето. Изнервя ме с нейните настроения. Както вика баща и женски работи, аз къде се бутам там...
Та искам близнаци аз, ако може две момченца, Ема устройват ме, Марти и него ще си го взема, с Моника има да се взираме с часове в тези страхотни сини очи. Ако има още пращайте ги, ама да знаете, че съм от лошите и се карам и наказвам лошо. Да се приготвят да бъдат добри деца...
И аз гледам за змии по дискавъри, ще се науча и черепи да рисувам, кво пък толкоз, все ще догодя един по истински
. Ми така де, може детето да стане архитект, няма да го спирам я
Плюс това започнах курс по английски вечер и тъкмо като ги строя, ще се упражнявам с децата, тамън и тях ще понауча и аз ще посвикна да командоря на английски група. С две думи, да извлечем положителното и полезното от всяка ситуация
.
Ако оцелея и тази седмица и все още не си говоря сама, ще пиша по някое време. Поздрави и усмивки