yana-v
Стискам силно палци и се моля баща ти да се оправи. Много е трудно, когато човек обича с цялата си душа някой, а той не е добре.
midge отчаяно имам нужда някой да ми разкаже за спорта като цяло, за травмите и емоциите. Този спорт ми е ужасно чужд, направо да си кажа, че нищо не разбирам. Тя си го избра, защото Барби в Диамантения замък кара кънки на лед. Мислех, че на второто падане ще се откаже, ама взе, че стана мания направо. Няма лошо, това беше целта ми, да спортува вместо да пуши и пие по кафетата, но след неделния ден, чесно взех да си меня мнението. Моля те, когато имаш време на лични разкажи ми. Мнооого ще съм ти благодарна.
Перде, генетично... Майка ми е със заболявания на щитовидната жлеза. Заради Миома и махнаха матката на няма и 40 години. Досега хиляди пъти съм чувала, че същото ще е и при мен, но да ме пази господ, досега нямам никакви проблеми нито с хормони, нито с щитовидна жлеза нито с миоми и т.н. Винаги казвам, че съм взела гена на баща ми
. Имаме познат, майка му почина от рак, баща му също от рак почина 4-5 години след нея. Той се поболя, че го чака същото, пък вече е на 50 и да е жив и здрав няма такова нещо. Човек трябва да се поддържа, да си прави нужните изследвания и консултации и т.н., но не трябва да позволява да е роб на нечии думи цял живот, защото не знае живота какво му е отредил. Плюс това ми прави впечатление, че Мони ако види, че се притеснявам и започва да се плаши, реагира така, както реагирам аз, защото това нещо и е непознато и я плаши. Като говорим за зъболекар и лекар, все едно отиваме до магазина, тя го приема по същия начин. Така, че пии един чай от Маточина и отиди с усмивка, обърни го на игра, нещата ще придобият друг вид. Аз отсега и обяснявам, как Януари месец ще отидем при един усмихнат батко, който ще и разгледа зъбките с огледалце и ако има черничко ще го почисти с машинката и ще сложи една бяла хубава пломбичка, за да не развалим и останалите зъбки. Също на по-голями дечица им падат зъбките и използвам момента за да разкажа, че тези ще паднат и ще поникнат нови зъбки. Ако горното зъбче не падне лесно, ще отидем баткото да му помогне, защото иначе ще изкриви новото и ще стане като баба Яга и т.н.
marmotche защо перфорация? Извинявам се ако съм изпуснала нещо, на моменти не смогвам да чета.