0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, благодаря ви за успокоителните думи. При това боледуване нямаше как да очаквам друг резултат, предварително се бях настроила и вече гледам напред.

е, мгстра, много съжалявам. хвърлях по едно око как са при теб нещата. смело напред и това е, нямаме друг избор. аз пък вчера си купих едни евтини билети за Мароко с една приятелка /иамме там друг приятел/, та реших да мисля за хубави неща и малко по-встрани от лекарите, че иначе много се изнервям - все чакам нещо. /час за преглед, цветна снимка, ТСХ-то да падне, мензис, узряване на фоликул, пункция, следващ цикъл, фонд.../. Сега си чакам екскурзията и ми е по-кеф. А пък ако дотогава съм бременна /по чудо или от ин ввитро на ест.цикъл/ ще изгори билета , но пък ще си имам друга радост. Тази добра новина ви беше сигурно малко излишна, но просто исках да се похваля :) :)
Mgstra, много съжалявам за неуспеха мила- опитай се да не се ядосваш, въпреки, че знам, че няма как.
Хубавото е, че вече заработва кликината с Фонда и ще може да почнеш скоро.
Цитат
Цитат на: mgstra в Февруари 12, 2013, 13:47:07 pm
2 пъти изпуснат по време на пункцията
Това какво значи? Изпуснат на земята ли?

Това значи, че по време на самата пункция фоликула се разлива и не е изваден
При мен днес не извадиха Я.- или се е случило гореописаното или е бил празен фоликула- което при естрадиол 202 нищо не ми се връзва.
Според мен не таймираха този път добре О.- миналия месец фоликул 21мм и Е2-370 извадиха перфектна Я. Този месец Е2- 202 и фоликул 17 мм- явно е било рано за прегнил. Но това са си мои разсъждения де :? :? :?
*
При мен днес не извадиха Я
Много съжалявам, deizi:bighug:
Аз съм на пункция утре, но от снощи съм се сковала от страх, че ще спукам фоликулите, едва заспах.. Днес не дишам, вървя мноооого бавно, сякаш това би могло да помогне по някакъв начин - глупости на търкалета! Страх ме е, че не се таймирахме добре, страх ме е, че това ми е 5-ти път с Клостил и имам само още един път... Страх ме е, понеже половинката иска да чакаме фонда, а аз знам, че трябва да забременея много пъти, за да има един успешен от тях... Страх ме е, че нямаме пари... Абе преди пункция и докато чакам резултати от тест направо изперквам, не ми обръщайте внимание..

Bell@, приятен трансфер!  :bighug:
Лично за мен трансфера и времето след това до тест са най-хубавите ми мигове напоследък!
Лили, стискам палци да извадите хубава Я.
Защо да не сте таймирали добре О.- какви бяха хормоните, размера.
Мен от пукане не ме е страх, ама ме беше страх точно от това, което ми се случи.
 :x :x
*
Лили, стискам палци да извадите хубава Я.
Защо да не сте таймирали добре О.- какви бяха хормоните, размера.
Преди овулацията ми беше винаги на 14-ти ден. Януари се явих 'по служба' на 10-ти ден, и се оказа че съм си за Прегнил веднага. Този месец пак нещо подобно - не можем добре да преценим кога ще бъде и май ще ни изпревари.
Имах вчера 2х19-19,5 и един дребен, Е почти 600, ЛХ 6,5. Хубави резултати на пръв поглед, силно си пожелавам всичко да е наред този път!
Успех и на вас, момичета! Няма да е лесно, но ще успеем! :bighug:
Лили идеални ми се виждат нещата за 2 бр. зрели Я.
Стискам палци.
*
Лили идеални ми се виждат нещата за 2 бр. зрели Я.
Стискам палци.
Благодаря! Притеснявам се, защото 19-ките винаги ги спуквам предварително... но... дано този път е прецедент и ги извадим.
*
Здравей, lili2011 , аз също съм на пункция утре( при д-р Персенска съм). Този месец бях за първи път на Клостилбегит 3x1 на ден. Вчера видяха два фоликула, 20мм. в л.яйчник и 14мм. в десния и също съм много притеснена по-големият да не се спука до утре. Още повече, че  LH ми се струва малко високо(Е2-530, LH-12,86; как мислите,момичета?). И ако се е спукал, дали може да поискам инсеминация, някой запознат ли е каква е цената за ИНСЕ сега?

Момичета- 19-20мм е идеален размер. Стискам палци.
Аз още се тюхкам, че не изчакахме и моя фоликул да порасне поне до 19-20мм. :?
*
Здравей, lili2011 , аз също съм на пункция утре( при д-р Персенска съм). Този месец бях за първи път на Клостилбегит 3x1 на ден. Вчера видяха два фоликула, 20мм. в л.яйчник и 14мм. в десния и също съм много притеснена по-големият да не се спука до утре. Още повече, че  LH ми се струва малко високо(Е2-530, LH-12,86; как мислите,момичета?). И ако се е спукал, дали може да поискам инсеминация, някой запознат ли е каква е цената за ИНСЕ сега?
Ех че хубаво, няма да съм самичка утре!  :bighug:  Колко Прегнил ти казаха да сложиш? В колко часа вчера?
Ако случайно се е спукал, но нямаш проблем с тръбите или друго пречещо на инсеминация мисля че спокойно може да направите една. Мен са ми предлагали при спукан фоликул (но ние напомняме на докторите, че не ни е вариант - запушени тръби). При вас какъв е проблема принципно? Ще се помоля и за теб утре!

deizi_83
, койт' каквот' си няма  :lol: . Мен ми се вижда много, иска ми се да беше малко по-малък, на теб обратно... При теб как беше? Имаш ли си дневник?
*
lili2011, сложих Прегнил-а вчера в 21.00ч., утре ме искат в 7.30ч., пък да видим....проблеми с тръбите нямам, ще действам с оглед моментната ситуация. Ще се радвам да се запознаем, пиши ми на лични, ако искаш. Успех на всички!

*
lili2011, сложих Прегнил-а вчера в 21.00ч., утре ме искат в 7.30ч., пък да видим....проблеми с тръбите нямам, ще действам с оглед моментната ситуация. Ще се радвам да се запознаем, пиши ми на лични, ако искаш. Успех на всички!
Аз в 22:30 вчера, 10 000 Прегнил. Успех ти желая!  :bighug:
*
Успех и на теб,lili!
След първата пункция имаше оплождане, но спря развитие на втори ден, след втората изобщо не стигнахме до оплождане, поради лошо качество на яйцеклетката, да видим уте как ще бъде....

*

Не се обвинявай излишно. Не можеш да предвидиш точно какво ще се случи. При мен два пъти при 20 мм са се пукали.

*
Аз вече не съм за тази темичка, но понеже ми е любима, а и в последно време стана доста активна, няма да спирам да ви чета и да се включвам понякога.

Lili, marsi, успех утре на пункциите.

*
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Вчера мина и трансфера на едно много хубаво ембрионче. Моля се сега да се захване и да продължи да се развива добре.
Следя ви и желая успех на всяка от нас.
 :bighug:

Не се обвинявай излишно. Не можеш да предвидиш точно какво ще се случи. При мен два пъти при 20 мм са се пукали.

mgstra, исках да те питам- при случаите, когато "изпуснахте" ембриона по време на пункцията, какви бяха размерите и Е2 И ЛХ.
При мен вчера се случи същото, та затова питам.
Доктора спомена, че при такава вероятност, слагат прегнила по-рано, но тогава пък има опасност от пукане :?

Мгстра, може да не си от тази тема вече, но ще се радваме да ни даваш съветите си  :)
Желая ти от сърце скорошен успех :bighug:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
Mgstra, uspeh ti pojelavam i dano skoro se suberem vsichki v temata na bremennite!  Pregrushtam te silno!

Dnes hvanahme i dvete iaicekletki, no nqma da pisha skoro, che ne se opraviam s Kredora i shte mi se karat.

Bell@, mnogo se radvam za teb, pazi se sega i murzeluvai
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 15:57:04 pm от lili2011 »